Karma ipak učinila svoje

Sin joj na aparatima, a šefica htela da je otpusti: Ako se ne pojaviš na poslu, smatraću da si dala otkaz! (FOTO)

Jedna majka je podelila na društvenim mrežama razgovor koji je vodila sa svojom šeficom. Razgovor je ubrzo postao viralan i imao neočekivane posledice

Lifestyle 05.07.2018. - 10:30h Autor: jutarnji.hr
Foto: Printscreen Facebook / crystal.fisher.583

Kristal Rejnolds Fišer napravila je skrinšot ekrana svog mobilnog telefona kako bi se video razgovor koji je vodila sa svojom šeficom Don. Putem poruke, Fišer joj kaže da neće moći da dođe na posao jer joj je sin i dalje na aparatima za održavanje u životu. Iz poruka se ne vidi šta se dogodilo njenom sinu i koliko dugo će biti na intenzivnoj nezi. Fišer takođe šefici kaže da se javlja 48 sati unapred.

 

"Želim da Vas obavestim da je moj sin i dalje na aparatima zbog čega neću moći da dođem na posao", kaže Fišer u poruci. "Čim mu bude bolje, bez problema ću se vratiti na posao."

 

Ogorčena mama Biljana: Dobila otkaz u Beogradu nakon što je 3 dana provela u bolnici!

Ali, odgovor njene šefice šokirao je ne samo Kristal, nego i 80.000 ljudi koji su videli njenu objavu.

 

"To nije način na koji ovde radimo. Uzeću to kao da si dala otkaz", odgovorila je šefica.

 

"Ok, a kako onda radimo kad je moje dete na aparatima za održavanje u životu?" pitala ju je Kristal.

 

Don joj je odgovorila da ako ne može da dođe na posao, znači da je dala otkaz. Njih dve su razmenile još nekoliko poruka, nakon čega je Don rekla da neće tolerisati dramu i da ako se Krstal ne pojavi na poslu, smatraće da je dala otkaz.

 

Posao mu da vodi pacijente do sobe: Snimak kamere otkrio šta im stvarno radi! (VIDEO)

Kompanija u kojoj Kristal i Don rade je PS Food Mart u Albionu u Mičiganu, inače u vlasništvu kompanije Folk Oil. Fišer je svojoj šefici rekla da će kontaktirati upravu i obavestiti je o incidentu, na šta joj je Don rekla da svakako to učini. Čak joj je poslala i broj uprave.

 

Na kraju je Kristal pitala Don da li bi ona bila sposobna da ide na posao i da radi da je njeno dete u bolnici na aparatima. Don je na to odgovorila: "Da, bila bih sposobna jer i dalje bih imala račune da platim i trebalo bi mi nešto da me drži zaposlenom. Mi u Folk Oilu ne dolazimo i ne odlazimo s posla kako nam paše."

 

Majka počela da peva bolesnom sinu: Od ovog snimka bi i kamen zaplakao! (VIDEO)

Ali, Don se prevarila. Nakon što je njihova konverzacija postala viralna, kompanija Folk Oil izdala je ovakvo saopštenje:

 

"Istražili smo čitav slučaj i ustanovili da situacija nije bila odrađena kako treba i da nije bilo dovoljno razumevanja i saosećanja do kojih kao kompanija izuzetno držimo. Zato smo smesta preduzeli odgovarajuće korake i menadžerik uručili vanredni otkaz. Takođe, radnicu koja ima bolesnog sina obavestili smo da može da uzme koliko god joj slobodnog vremena treba kako bi se brinula o svom detetu."

 

Majka videla vaspitačicin Instagram: Roditelji pokrenuli hajku, na kraju dobila otkaz! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs