Roditelji nisu hteli da dignu ruke

Lekari hteli da isključe bebu sa aparata: 10 dana nakon konačne odluke suda, desilo se čudo! (VIDEO)

Stavljena u indukovanu komu u septembru jer je bila teško bolesna i borila se s virusom koji je napao njen nervni sistem
Vaše dete & vi 01.12.2016. - 13:32h Autor: 24sata.hr
Foto: Facebook / Jamaissansmarwa

Devojčica (1) se probudila iz kome deset dana nakon što su njeni roditelji dobili bitku na sudu da ostave devojčicu na aparatima. Nisu hteli da dopuste lekarima da je isključe s aparata, prenosi Metro.

 

Marva iz Marselja, koja ima i sestru bliznakinju, je stavljena u indukovanu komu u septembru jer je bila teško bolesna i borila se s virusom koji je napao njen nervni sistem.

 

Preživeo zahvaljujući ekstremnom očevom potezu: Lekari ga otpisali, a onda se desilo čudo! (VIDEO)

 

S obzirom da se puna dva meseca beba nije budila, doktori su savetovali da je vreme da se beba isključi s aparata koji je drže u životu. Tvrdili su da i ako se probudi da će imati velikih zdravstvenih problema.

 

Njeni roditelji, koji su poreklom iz Alžira, odlučili su da nije vreme da dignu ruke od svoje ćerke. Pokrenuli su kampanju "Ne bez moje Marve". Sakupili su 114.000 potpisa podrške. Sud je dozvolio da Marva bude priključena na aparate dodatna dva meseca.

 

Ukrali joj bebu 3 dana nakon rođenja: Kada je upoznala ćerkinu drugaricu, doživela je šok! (VIDEO)

 

Samo deset dana kasnije, dogodilo se ono za šta su se roditelji danima molili, Marva je otvorila oči. Lekari su potvrdili da svi njeni organi funkcionišu normalno i da se nastavlja lečenje, ali da svaki dan napreduje sve više.

 

"Kada joj pričam, čuje moje reči i reaguje na njih, nekad mi se i nasmeši", tvrdi majka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...