Neverovatni oporavak

Sin im bio na aparatima, pa odlučili da doniraju njegove organe: A onda se desilo čudo! (VIDEO)

13-godišnji dečak probudio se iz kome tačno dan pre nego što je trebalo da lekari isključe aparate koji su ga održavali u životu

Lifestyle
10:09h Autor:
Sin im bio na aparatima, pa odlučili da doniraju njegove organe: A onda se desilo čudo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ABC News

Tinejdžer iz Alabame koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre dva meseca uspeo je da izvede pravo malo čudo. Naime,13-godišnji dečak probudio se iz kome tačno dan pre nego što je trebalo da lekari isključe aparate koji su ga održavali u životu. Roditelji Trentona Mekinlija čak su potpisali papire kojima doniraju njegove zdrave organe, prenosi Metro.

Prvi put udahnula samostalno nakon transplantacije pluća: Snimak koji nikog ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / ABC News

Dečko je pre dva meseca pretrpeo veliku povredu mozga, tačnije sedam fraktura lobanje i od tada je u bio u bolnici.

foto: Printscreen Youtube / ABC News

"Pao sam na beton, a prikolica mi je sletela na vrh glave. Nakon toga se ničega ne sećam", rekao je Trenton. Lekari su rekli njegovim roditeljima da njihov sin nikad više neće biti normalan.

Tragičan život poznate glumice: Dva puta lečila rak, ćerku spasavala od droge, dečko joj nestao bez traga! (FOTO, VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / ABC News

"Trenton je bio mrtav ukupno 15 minuta. Zbog problema s oksidacijom mozga, rekli su mi da i ako se probudi da će samo vegetirati, poput biljke", rekla je Trentonova majka Dženifer Rindl. Dan pre nego što su lekari Trentona isključili s aparata, 13-godišnjak je počeo da pokazuje znakove aktivnosti mozga. Počeo je da diše, a krajem marta se probudio govoreći punim rečenicama. Trentona i dalje čeka dug put do oporavka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs