Nesreća ih još više zbližila

Nina Morić imala saobraćajnu nesreću: Suprug odbio alko test

Hrvatska manekenka koja se tajno venčala u Kambodži, doživela je težu nesreću u iznajmljenom džipu koji je vozio njen muž
Šuška se
16:18h Autor:
Nina Morić imala saobraćajnu nesreću: Suprug odbio alko test
Foto: Twitter / Nina Moric

U noći između ponedeljka i utorka poznata hrvatska manekenka Nina Morić i njen suprug Masimilijano Dosiimali (Massimiliano Dossi) su saobraćajnu nesreću kod italijanskog grada Desenzano del Garda.

Luksuzni džip Infinity, koji je vozio Masimilijano, sleteo je s puta i prevrnuo se u krivini. Nakon dolaska policije, italijanski biznismen nije hteo da pristane na alkotest, ali se žalio na bolove u različitim delovima tela.

Masimilijanu su ostale modrice kao tragovi od udaraca i slomio je nos, a Nina je povredila vrat. Zajedničku fotografiju posle nesreće objavili su na Tviteru, a Nina je komentarisala kako ih je Bog čuvao:

"Nesreća koja se dogodila sinoć s mojim suprugom još više nas je zbližila. Šaljem molitvu ljubavi Bogu koji nas je zaštitio", napisala je Nina.Nina Morić (37) i njen suprug primljeni su u bolnicu kako bi se isključila mogućnost težih povreda, a pušteni su nakon 6 sati.

Nina i Dosi u avgustu su posetili Dubrovnik, gde su se u tri sata ujutro prepustili strastima, a

nisu marili za fotografe koji su bili oko njih.

Par se tokom leta tajno venčao u Kambodži na budističkoj ceremoniji. Iako se još nije zvanično razvela od Fabricija Korone, manekenka je sama potvrdila da se udala u tajnosti. Najavila je da planira i veliko venčanje u Italiji ali tek nakon što dobije crkveni razvod od prvog supruga Fabricija Korone

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs