Stravično šta je doživela

Zavela Toma Kruza i celog života krila jezivu tajnu: Teške traume slavne lepotice! (FOTO)

Mnogo sam pila, previše, i nisam ništa jela. Bojala sam se noći i kako bih prebrodila taj strah, pila sam alkohol, rekla je Keli Mekgilis u jednom intervju
Vip priča
20:16h Autor:
Zavela Toma Kruza i celog života krila jezivu tajnu: Teške traume slavne lepotice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tom Kruz je uzbuđeno ovih dana najavio snimanje nastavka "Top Gan"-a. Ovaj film, koji odlično kombinuje akciju i ljubavnu priču proslavio je Kruza, ali i Keli Mekgilis koja je u filmu igrala Čarli. Lepotica koja je u filmu zavela Toma Kruza imala je turbulentan i težak život tokom kojeg je krila i veliku tajnu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon "Top Gun"-a postala je još traženije glumačko ime u Holivudu i seks simbol, ali nakon što je tokom 90-ih snimila nekoliko filmova, odlučila je da se povuče iz javnog života. Keli je bila dva puta u braku. Prvi put se udala tokom studentskih dana za Bojda Bleka i u braku su bili tri godine.

Godinu dana nakon razvoda 1982. godine bila je žrtva silovanja. Dvojica tinejdžera provalila su u njen studentski stan i silovali su je. U tom periodu Keli je u stanu živela sa svojom devojkom i to je bila strogo čuvana tajna, jer Keli nije htela da mediji saznaju da je zapravo lezbejka. Tu tajnu je dugo, dugo čuvala i kad je kasnije u jednom intervju pričala o svemu što je proživela rekla je da je uvek mislila da je silovanje bila kazna za to što je volela osobu istog pola. Ubrzo je pala u depresiju koju je lečila antidepresivima i alkoholom.

"Mnogo sam pila, previše, i nisam ništa jela. Bojala sam se noći i kako bih prebrodila taj strah, pila sam alkohol", rekla je u jednom intervju. Drugi put se udala 1989. godine za bogataša Freda Tilmana s kojim je dobila dve ćerke Kelsi i Sonoru. Brak s Tilmanom imao je uspona i padova, a tokom svih godina Keli je i dalje skrivala pravu istinu o svojoj seksualnoj orijentaciji i tada je često posezala za drogom.

Od Freda se rastala 2002. godine i nakon toga počela je ide na psihoterapiju, prestala je da pije alkohol i popravila je narušene odnose s kćerima. U jednom intervju 2009. javno je priznala da je lezbejka i sledeće godine se udala za Melaniju Lis koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

Život mu bio glamurozan, ali neispunjen: Tražio sebe i ljubav, nijedno nije pronašao! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pre godinu dana Keli je opet prošla kroz traumatično iskustvo kada su joj provalili u kuću i od tada je nabavila i dozvolu za nošenje oružja kako bi se osećala sigurnije.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs