Ostavio bar 16 potomaka za sobom

Život mu bio glamurozan, ali neispunjen: Tražio sebe i ljubav, nijedno nije pronašao! (FOTO)

Marlon Brando je patio od gojaznosti i dijabetesa. Nekad ikona seksepila i muške lepote imala je tad više od 130 kg
Vip priča
15:46h Autor:
Život mu bio glamurozan, ali neispunjen: Tražio sebe i ljubav, nijedno nije pronašao! (FOTO)
Foto: Profimedia

U vili Marlona Branda je pronađeno 300 sati razgovora s pokojnim glumcem, u kojima Marlon govori o tužnom životu i svojoj mnogobrojnoj deci.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Moj život je bio glamurozan, ali neispunjen. Tražio sam sebe i ljubav, ali nijedno nisam pronašao", kaže hrapavim glasom. Marlon Brando preminuo je 2004. od kolapsa respiratornog sistema. Patio je od gojaznosti i dijabetesa. Nekad ikona seksepila i muške lepote imala je tad više od 130 kg.

"Prejedao se, pa onda gladovao još od šezdesetih godina. Time je pokušao da "zakrpi" rane koje su mu uzrokovali roditelji, majka alkoholičarka i otac koji ga je do svoje smrti javno omalovažavao i kritikovao čak i pred novinarima", kaže Stiven Rajli o glumcu koji je, tvrde reditelji koji su s njim radili, bio najnepoverljiviji kolega kojeg su ikad upoznali.

Žene ga obožavale, muškarci mu se divili: Glumac dotakao dno i spiskao celo bogatstvo! (FOTO)

Vrhunski je čitao ljude i "skidao" njihove izraze lica za svoje uloge, ali za njega su prijateljstvo i ljubav bili laž. U dugo skrivanim intervjuima Brando se osvrnuo i na to koliko je bio loš otac svojoj deci, kojih je imao barem 16.

Pokojni sin Kristijan je 1990. godine u očevoj kući ubio tadašnjeg dečka svoje polusestre Čejen Brando. On je završio u zatvoru, a Čejen se pet godina kasnije obesila u majčinoj kući na Tahitiju. Brando joj nije došao na sahranu. Svoje potomke nazvao je svojim propustima.

Utehu u poslednjim godinama je pronašao u prijatelju Majklu Džeksonu, a njegov sin Miko je Džeksonu čak bio asistent i telohranitelj.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Tata je poslednje godine života bio depresivan i jedino je odlazak u Neverland mogao da ga smiri", rekao je njegov sin Miko (56).

Zaveo 13.000 žena: Nema koja slavna lepotica nije bila u njegovom krevetu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs