U susret brojnim i poslovnim i privatnim obavezama

Lepa Brena: Dan bi trebalo da mi traje bar 26 sati

Folk zvezda je leto iskoristila i za odmor, i uživanje sa porodicom i drugaricama, ali i radno
Celebrities
00:52h
Lepa Brena: Dan bi trebalo da mi traje bar 26 sati
Foto: Kurir

Nakon posete sina Stefana u Americi, folk zvezda Lepa Brena provela je desetak dana na hrvatskom primorju sa suprugom Slobodanom Živojinovićem. Njena sledeća destinacija bio je Monako, gde već dvadesetak godina ima stan. Tamo je nekoliko dana u suncu, moru i plaži uživala sa drugaricama i noćnom provodu.

Osim odmaranja, leto je za ovu pevačicu bilo i radno, a koncert u Novom Bečeju upamtiće kao i te kako lepu uspomenu.

"Leto je bilo čarobno, pošteno sam se nauživala i odmorila, ali najviše ću ga, ipak, pamtiti po nastupu u Novom Bečeju na Velikogospojinskim danima pred 60.000 ljudi", kaže Lepa Brena.

Pevačica svoje vreme mora da planira i, kako i sama kaže, tačno zna šta će raditi svakog dana od jutra do mraka.

"Moj planer je ispisan za svaki dan od jutra do večeri. Očekuje me mnogo privatnih i poslovnih obaveza koje ne bih da otkrivam. Dan bi trebalo da mi traje makar 26 sati da bih stigla da odradim sve što imam. Mislim da će me shvatiti svaka zaposlena žena".

Pevačica je završila sa snimanjem albuma sa izvornim pesmama koji je posvetila svojoj majci Ifeti. Trenutno se radi postprodukcija, pa će nakon toga biti objavljen, kako je istakla Brena.

"Trenutno ništa ne moram i želim da izdanje posvetim majci Ifeti. Zahvaljujući njoj sam naučila da pevam i zavolela mnoge lepe izvorne pesme. Verujem da će se publici dopasti numere koje sam odabrala".

Na pitanje da li njen sin Filip otpočinje glumačku karijeru u Holivudu čime se pohvalio na Tviteru, pevačica je odgovorila da budući da kompanija u kojoj radi sarađuje sa mnogo poznatih ličnosti, normalno je da se zaposleni fotografišu sa njima.

"Filip radi u produkcijskoj kompaniji "Relativiti", u sektoru sportskog menadžmenta. Budući da sarađuju sa mnogo poznatih ličnosti u Americi, normalna je stvar da se zaposleni u kompaniji fotografišu sa njima i to okače na Internet".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs