Dokle ovo ide?

Ogorčena mama Biljana: Dobila otkaz u Beogradu nakon što je 3 dana provela u bolnici!

Iako sam mnogo puta radila bez slobodnog dana i odrađivala svoj posao kako treba, ništa to ne znači. Odmah su mi našli zamenu tako da sam ja ostala bez posla. Povrh svega što sam prošla u ovih tri dana sa sinom koji je imao jako gušenje, a ja sam asmatičar i znam koliko to može biti opasno, da doživim i ovo od svoje firme, kaže očajna Biljana Petrović Kovačević
Porodica
12:58h Autor:
Ogorčena mama Biljana: Dobila otkaz u Beogradu nakon što je 3 dana provela u bolnici!
Foto: Thinkstock

Biljana Petrović Kovačević iz Smederevske Palanke sa prebivalištem u Beogradu je ogorčena majka dvoje dece zbog koje se Fejsbuk poslednjih dana usijao, i to sa razlogom! Naime, ona nije mogla da ćuti nakon što je dobila otkaz u jednoj beogradskoj pekari u kojoj je radila i to samo zato što je provela sa detetom tri dana u bolnici.

Kako Biljana kaže, sin, inače astmatičar, je dobio napad gušenja. Provela je tri dana s njim u bolnici, a kad se vratila na posao – dočekao ju je otkaz, bez ikakvog upozorenja ili opomene.

U statusu koji je izazvao brojne negativne reakcije, Biljana je detaljno opisala šta je doživela:

"Ovo što sam doživela moram podeliti sa svima: Bila sam sa sinom u bolnici 3 dana, zbog asmatičnog napada. Nakon izlaska iz bolnice ja dobijam OTKAZ zato što morala da budem sa svojim detetom, a nisam radila samo dva dana. Kažu da ne mogu da čekaju da se vratim. Iako sam mnogo puta radila bez slobodnog dana i odrađivala svoj posao kako treba, ništa to ne znači. Odmah su mi našli zamenu tako da sam ja ostala bez posla. Povrh svega što sam prošla u ovih tri dana sa sinom koji je imao jako gušenje, a ja sam asmatičar i znam koliko to može biti opasno, da doživim i ovo od svoje firme. Ne mogu da verujem dokle sve ovo ide. Gde je zaštita za nas obične radnike koji zarađuju minimalne plate. Ko će nas da zaštiti? Ogorčena sam, zgranuta, besna... OSTALA BEZ POSLA, ZBOG BRIGE O ZDRAVLJU SVOG DETETA... SRAMOTA..."

Evo kako izgleda život jedne trudnice u Beogradu: Veće poniženje nisam doživela!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs