Potpuni šok

Muž pitao ženu da li ga je prevarila: Ovakav odgovor nakon 50 godina braka nije očekivao!

Posle 50 godina braka, rekla mu je istinu
Zanimljivosti 22.03.2016. - 18:39h Autor: fokuzz.com
Foto: Shutterstock

Suprug upitao svoju ženu sa kojom je 50 godina u braku da li mu je ikad bila neverna, ali nikad nije očekivao da će mu ona ovo reći.

 

"Marta, uskoro će biti 50 godina od kad smo se venčali, i postoji nešto što želim da znam. Posle svih ovih 50 godina, da li si mi ikada bila neverna?"

 

"Dobro Henri, moraću da budem iskrena s tobom… Da, bila sam ti neverna tri puta tokom ovih 50 godina… ali uvek s pravim razlogom."

 

Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

 

 

Henri je bio očigledno povređen priznanjem svoje supruge, ali je rekao: "Nikad nisam sumnjao. Da li možeš da mi kažeš šta si mislila pod tim "dobar razlog"?"

 

Marta je rekla: "Prvi put je bila kratkotrajna afera kada smo tek bili venčani, i bili smo na ivici da izgubimo našu malu kuću jer nismo imali novac za hipoteku. Sećaš li se one večeri kada sam išla da se vidim s bankarom i sledećeg dana te je obavestio da će kredit biti produžen?"

 

Henri joj je odgovorio o poseti s bankarom i rekao: "Mogu da ti oprostim to, spasila si našu kuću, a šta je bilo drugog puta?"

 

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

 

 

Marta ga upita: "Da li se sećaš kad si bio jako bolestan, ali nisi imao novac da platiš operaciju srca koja ti je bila neophodna? Pa, jedne večeri sam otišla kod doktora i on je uradio operaciju bez naknade."

 

"To si uradila da bi mi spasila život, tako da ću ti svakako ovo oprostiti. Sad mi reci šta je bilo trećeg puta."

 

"U redu", kaže Marta. "Da li se sećaš kada si se kandidovao za predsednika svog golf kluba, pa ti je trebalo 73 glasa više…"

 

Henri se onesvestio…

 

Dok je bio na ratištu, žena ga prevarila sa 60 kolega: Vojnička osveta kakvu nije očekivala!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...