Čega se dosetila

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

Ženska intuicija moćno sredstvo da se razotkrije sve, pa i preljuba, a ova žena se osvetila svom nevernom mužu na neverovatan način
Ljubav i zavođenje
12:20h Autor:
Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!
Foto: Shutterstok

Koliko je ženska intuicija moćno sredstvo da se razotkrije sve, pa i preljuba, dokaz je priča neimenovane dame koja je svoje iskustvo podelila putem društvenih mreža. Pročitajte kako se osvetila nevernom mužu.

"Dok smo još bili u relativno srećnom braku, posumnjala sam da me vara, jer sam pronašla otvoreno pakovanje kondoma u njegovom automobilu. Probušila sam kesice prezervativa i na sat vremena kondome potopila u sos od ljute papričice. Obrisala sam ih i vratila u auto.

Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

Narednog dana, rekao mi je da će da kasni kući, pošto mora da nešto pomogne svojoj majci. Tri sata kasnije, pozvala me je najbolja prijateljica i rekla da je imala ludački seks s nekim momkom i da je "tamo dole" sad nešto užasno peče. Kad se muž vratio vratio kući, stavio je led među noge i rekao mi da se opekao.

Jasno vam je valjda da sam ostala i bez muža i bez najbolje prijateljice. Pritom, niko od njih dvoje ni dan danas ne zna šta sam im uradila", završila je svoju ispovest osvetoljubiva žena.

Da li biste i vi uradili tako nešto?

Kod kuće imao ženu i decu, a na brodu devojku: Laži, seks i varanje na kruzerima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs