bez dlake na jeziku

Iskrena ispovest zavisnice od seksa: Ni pet puta dnevno mi nije bilo dovoljno! (VIDEO)

Rebeka je izlečila zavisnost zbog koje joj se raspala veza, a sada je javno progovorila kako je bilo živeti s njom

Ljubav
17:47h Autor:
Iskrena ispovest zavisnice od seksa: Ni pet puta dnevno mi nije bilo dovoljno! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / BBC News

Bivša zavisnica od seksa, majka troje dece Rebeka Barker iz engleskog Tadkastera javno je progovorila o zavisnosti koja joj je gotovo uništila život.

U ispovesti za Bi-Bi-SI priznala je da joj ni pet puta dnevno nije bilo dovoljno da zadovolji svoju želju za polnim odnosima.

Najpohotnija ruska carica imala 300 ljubavnika: Seks joj bio neophodan 6 puta dnevno! (FOTO, VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / BBC News

"Bila je to bukvalnodo prva stvar na koju bih ujutro pomislila kada bih se probudila, jednostavno nisam mogla da ne razmišljam o tome", priznala je ona. Kaže da je sve počelo 2012. godine nakon što je rodila treće dete.

Prvo je pala u tešku depresiju, a nakon toga je počela zavisnost od seksa. Njen tadašnji partner u početku je to prihvatio jer mu je laskalo da toliko želi seks s njim, ali nakon nekoliko meseci postao je sumnjičav.

Slavni sa nastranim sklonostima: Najšokantnije priče iz spavaćih soba! (FOTO)

"Pomislio je da ga varam pa zato želim stalno seks jer sam osećala krivicu. Nije bilo tako, ali ja nisam mogla sebi da pomognem. I kada smo imali seks, pet minuta bila bih dobro i onda bi me ponovno uhvatila želja", priča ova 37-godišnjakinja. U novembru 2014. partneru je rekla kako joj "treba pauza", pa se preselila kod majke, a njihova veza je brzo nakon toga pukla.

"Tada sam imala psihijatrijsku pomoć, ali mi nikada nije rečeno gde bih mogla da dobijem podršku", dodala je. Kako bi se rešila zavisnosti, napravila je mnoge promene u načinu života, preselila se u Francusku i promenila posao, a to joj je pomoglo da se napokon reši depresije, ali i svoje zavisnosti.

Od erotike do zvezda: Slavni koji su karijeru započeli u filmovima za odrasle! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs