Bila je nezasita

Majka Vinstona Čerčila, najskandaloznija žena svog vremena: Udavala se 3 puta i imala preko 200 ljubavnika! (VIDEO)

Udavala se tri puta, imala brojne ugledne ljubavnike, bila kraljica britanskog visokog društva, inteligentna, duhovita, sposobna i lepa plenila je pažnju gde god bi se pojavila

Lifestyle
Autor:
Majka Vinstona Čerčila, najskandaloznija žena svog vremena: Udavala se 3 puta i imala preko 200 ljubavnika! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Unbroken1

Majka jednog od najpoznatijih političara svih vremena, britanskog premijera Vinstona Čerčila, pravim imenom Dženi Džerom bila je najskandaloznija žena svog vremena. Udavala se tri puta, imala brojne ugledne ljubavnike, bila kraljica britanskog visokog društva, inteligentna, duhovita, sposobna i lepa plenila je pažnju gde god bi se pojavila... Tek kad bi lejdi Rendolf Čerčil došla, zabava je mogla da počne.

Ona je bila Amerikanka rođena na 9. 1. 1854. godine u jednoj od najbogatijih američkih porodica. Naime, njen otac Leonard Džerom zaradio je veliki novac trgujući deonicama na berzi u Njujorku i imao je nadimak "Kralj Vol Strita". U centru Menhetna sagradio je 1859. ogromnu palatu za sebe i svoju porodicu nazvanu "Jerome Mansion”. To je bila jedna od najraskošnijih građevina u čitavoj Americi. Imala je pozorišnu dvoranu za 600 ljudi i zlatno-belu dvoranu za balove u kojoj su se nalazile fontane iz kojih su tekli šampanjac i kolonjska voda.

Životna priča Klementine Čerčil, požrtvovane žene i majke: Sudbina joj zadala tri najteža udarca!

foto: Wikipedia

Strašno bogati Leonard Džerom imao je tri ćerke, koje su se zvale Dženi, Klara i Leoni. Javnost im je dala nadimak "Dobra, Domišljata, Lepa" ("the Good, the Witty and the Beautiful"). Sve tri su bile atraktivne, inteligentne, obrazovane, talentovane muzičarke, izvrsne u jahanju konja.

foto: Wikipedia

Preko 200 ljubavnika

Čerčilova majka Dženi Džerom udala se sa 20 godina za šest godina starijeg britanskog lorda Rendolfa Čerčila. To je bila ljubav na prvi pogled, a njihov brak se u to vreme smatrao vrlo prikladnim jer je ona dolazila iz porodice milionera, a on je bio potomak jedne od najuglednijih plemićkih porodica u Britaniji. Lord Rendolf Čerčil bio je sin 7. vojvode od Marlboroua, vlasnika palate Blenhajm pored Oksforda. Dženi je u vreme udaje već bila trudna, a u miraz je donela tada neverovatnih 250 hiljada dolara.

Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!

foto: Wikipedia

Dženi Džerom, koja je važila za jednu od najlepših žena svog vremena, dobila je nakon udaje titulu lejdi Rendolf Čerčil, prema svom suprugu. Vrlo brzo je postala ugledna članica britanskog najvišeg društva. Kao prava zvezda visokog društva istoričari tvrde da je imala mnogo ljubavnika, a pored britanskog princa i budućeg kralja Edvarda VII (sina kraljice Viktorije), tu je bio i nemački princ Karl Kinski, političar Herbert fon Bizmark...

Lepotica, izražene seksualne energije, koja je živela po vlastitim pravilima, bila je apsolutno zadivljujuća i neodoljiva svim muškarcima koji su je upoznali. Za lejdi Rendolf svi muškarci tog vremena su žudeli, a navodno je i sama priznala da je imala preko 200 ljubavnika.

Osim što ga je privukla zbog svoje lepote i gracioznosti, budući kralj Edvard koji je inače bio sklon Amerikankama, obožavao je Dženi zbog njenog duha, inteligencije, svežine i radosti koje je unosila u živote svih s kojima bi se družila. Oko zgloba ruke imala je istetoviranu zmiju koja sebi jede rep - drevni simbol beskonačnosti. Krajem 19. veka tetovaže zmija ili zmajeva često su se radile, iako i ne baš među ženama aristokratije.

Najpohotnija ruska carica imala 300 ljubavnika: Seks joj bio neophodan 6 puta dnevno! (FOTO, VIDEO)

foto: Wikipedia

Otvoren brak Čerčilovih

Ali osim što je bila omiljena među muškarcima i žene su uživale u njenom društvu. Supruga princa Edvarda, buduća kraljica Aleksandra, volela je da se druži sa elokventnom i duhovitom Amerikankom iako je znala da je bila ljubavnica njenom suprugu.

Uprkos brojnim aferama koje je imala za vreme braka, u kojem je rođeno dvoje dece, političkim ciljevima svog muža bila je jako posvećena. Zdušno ga je podržavala u njegovom radu, pa mu je čak pomogla da napiše i neke od njegovih govora. Iako je ona volela da "šara", ni njen suprug nije bio "svetac", a navodno je bio vrlo čest gost javnih kuća. On je više voleo grublje žene, koje vole da piju i zabavljaju se kao muškarci od onih elegantnih aristokratkinja kakva je bila njegova žena. Nakon nekog vremena počeli su da vode tzv. otvoreni brak.

Nakon što joj je suprug umro u 45. godini, navodno od sifilisa, udala se za mnogo mlađeg muškarca – gardijskog oficira Džordža Kornvolis-Vesta. Nakon što taj brak nije uspeo, razvela se, a zatim udala i po treći put – za kolonijalnog službenika po imenu Montagu Fipen Porč. Taj put skandal je bio još veći jer je njen novi suprug bio još mlađi – imao je čak tri godine manje od njenog sina Vinstona Čerčila.

Mračna strana poznatog reditelja: Zbog bolesne opsesije plavušama uništavao živote! (FOTO, VIDEO)

Velika podrška Vinstonovoj karijeri

A sin Vinston je najveći deo svog detinjstva proveo u internatima odvojen od majke u koju je gledao kao u božanstvo. O njemu su u detinjstvu isključivo brigu vodile dadilje kao što je i bio običaj u to vreme među pripadnicima visokog društva. Majka ga je retko posećivala zbog čega su skoro sva njegova brojna pisma počinjala sa molbom da ga poseti ili da zamoli njegovog oca da mu dopusti da dođe kući. Iako je budno pratio političku karijeru svog oca nikad s njim nije ostvario nikakvu bliskost.

S majkom se zbližio tek kad je postao punoletan i ona mu je kasnije bila velika podrška u karijeri i životu i jaka saveznica u političkoj karijeri. Vinston je o njoj govorio kao o odličnom političkom mentoru i više kao o starijoj sestri nego o majci.

Lejdi Rendolf Čerčil umrla je u 67. godini života i sahranjena pored svog prvog supruga.

Kraljevske porodice koje je uništio incest: Rađali se bolesni i ludi, deca im umirala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs