Iskrena ispovest

Preotela muža ženi, pa karma učinila svoje: Izdale su me dve najbliskije osobe u mom životu! (FOTO)

Dve najbliskije osobe u mom životu su me izdale. Odjednom, nakon 18 godina braka, izjavio je da me više ne voli i da odlazi. Kasnije sam saznala s kim se viđa, otkrila je Mišel

Ljubav i zavođenje
Autor:
Preotela muža ženi, pa karma učinila svoje: Izdale su me dve najbliskije osobe u mom životu! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook / braggerbunch

Mišel Brager (51) iz Brejntrija u Velikoj Britaniji doživela je najgoru noćnu moru - izdali su je i suprug i najbolja prijateljica, dvoje ljudi kojima je najviše verovala.

Bila je srećno udata za električara Džona (48) 18 godina i oduvek je mislila da će zajedno dočekati starost. Kaže kako nije imala razloga da veruje da je vara.

Pismo bivšem mužu postalo hit na internetu: Razvod je tvoja krivica!

Upoznali su se u njenoj kancelariji, došao je da popravi računar. Svideli su se jedno drugome, ali primetila je da na ruci ima burmu. Počeli su da se tajno viđaju, ali ona mu je ubrzo dala ultimatum - ili će se razvesti ili se više neće viđati.

"Iako sam bila druga žena, uverio me je kako želi da bude sa mnom, kako ima problema u braku. Pričekali smo s intimnošću sve dok nije otišao od svoje žene, to mi se činilo ispravnim", ispričala je, a preneo The Sun.

Zatrudnela sa 17: Ne zna da li je otac deteta njen dečko ili očuh!

Uskoro su dobili dve ćerke, koje sada imaju 18 i 14 godina. Provodili su puno vremena s porodicom i s njenom najboljom prijateljicom 45-godišnjom Dženifer (to joj nije pravo ime).

"Dženifer je provodila skoro svaki dan s nama. Često je odlazila na izlete s nama i u noćne izlaske", prisetila se i dodala da nikada neće zaboraviti novembar 2015. godine.

Ispovest terapeutkinje za ljubavne veze: Evo šta sam naučila iz afere s oženjenim muškarcem! (FOTO)

Džon je izjavio da je više ne voli i da odlazi od nje. Bila je toliko šokirana da nije znala šta bi rekla. Nije mogla da shvati šta se dogodilo.

"Uspela sam da ga nagovorim da provede još taj Božić s nama, ali bile su mi to najgore nedelje u životu. Provela sam praznike moleći ga da nas ne napusti uz reku suza zbog njegovih oštrih odgovora. Slomila sam se pred decom", rekla je.

Zatražio razvod od supruge zbog ljubavnice: Potresna ispovest koja će vam otvoriti oči!

Poverila se svojoj najboljoj prijateljici.

"Dženifer je tada bila jedina pouzdana osoba. Bila je podjednako šokirana kao i ja. Džon je otišao, ali nije mi rekao gde ide. Sve to mi je bilo nekako previše tajanstveno", ispričala je i dodala da joj je Dženifer bila "rame za plakanje", ali činilo se da misli kako nema nade za njen brak - kasnije joj je postalo jasno zašto.

Mišel je odlučila da sazna istinu o tome šta se događa, pa je potražila Džona za Dan zaljubljenih 2016. godine. Otišla je do svoje prijateljice i šokirala se videvši da je njegov auto parkiran ispred njene kuće. Krenula je da hoda oko kuće i videla buket ruža u vazi na prozoru.

Džon je otvorio vrata i sve joj priznao, da su on i Dženifer ljubavnici.

"Sada znam kako se njegova bivša žena osećala kada ju je ostavio zbog mene. Ja njegovu ženu nisam poznavala, a moja do tada najbolja prijateljica je znala gotovo sve o meni. Dve najbliskije osobe u mom životu su me izdale", dodala je.

Njihove dve ćerke su se slomile kada su sve saznale, a Mišel, kaže, pokušava da ostane pozitivna zbog njih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs