Šokirao priznanjem

Prevario suprugu najmanje 15 puta: Poznati sportista misli da je to u redu! (FOTO)

U nedavnom intervjuu jedan od najbogatijih sportista svih vremena Tajger Vuds rekao je da ne žali što je varao ženu s kojom je dobio dvoje dece
Šuška se
19:34h Autor:
Prevario suprugu najmanje 15 puta: Poznati sportista misli da je to u redu! (FOTO)
Foto: AP / Chuck Burton

Krajem 2009. godine Tajger Vuds je postao akter jednog od najvećih preljubničkih skandala o kojima se pisalo.Naime, National Enquirer tada je izašao s informacijom da je američki golfer imao aferu s devojkom po imenu Rejčel Učitel.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako je ona tu informaciju demantovala, ubrzo su počele da se javljaju brojne žene koje su tvrdile da su imale aferu s Vudsom koji je ubrzo sve priznao, što je dovelo do razvoda njegovog braka s Elin Nordegren s kojom se venčao 2004. godine. Danas, kada je prošlo skoro sedam godina, u nedavnom intervjuu jedan od najbogatijih sportista svih vremena rekao je da ne žali što je varao ženu s kojom je dobio dvoje dece. Nakon što ga je voditelj upitao da li je rekao deci da mu je žao što je to činio njihovoj majci, Tajger je iznenadio odgovorom.

Razveo se nakon 12 godina braka: Živi kao mladić, šeta 32 godine mlađu devojku! (FOTO)

"Ne, nisam im to rekao. Rekao sam im da svako pravi greške, a kao razlog zbog kojeg mama i tata ne žive zajedno objasnio sam da sam i ja jedan od onih koji je pogrešio i da je to u redu", otkrioi je Tiger.

Dodao je da je puno puta pogrešio.

"Ali na kraju, Elin je moja bivša supruga. Danas je jedna od mojih najboljih prijatelja, imamo dvoje predivne dece", rekao je Tajger.

Kada se našao u centru seks skandala, Tajger je za svoje ponašanje okrivio sportski uspeh.

"Golf je jedna sebična igra, igrač je jako usredsređen sam na sebe i zavisi isključivo od sposobnosti jedne osobe. Ja sam zbog uspeha na tom polju, mislio da sam nepobediv i da je ceo svet moj", zaključio je tada Vuds.

Prema tadašnjim medijskim napisima, golfer je navodno u klinici za odvikavanje od seksualne zavisnosti napravio listu žena s kojima je bio. Rezultat toga bila je lista od nekoliko stranica, a na njima je bilo oko 120 ženskih imena, informacija je koju je tada u javnost pustio National Enquirer, a 15 žena je svoju priču poželelo da ispriča za medije.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs