pogledajte

Poznati koji su prerano izgubili nevinost: Htela sam veću bliskost, pa sam ga isekla nožem! (FOTO)

Mnogi bi se složili da su neki suviše rano zagazili u ove vode

Vip priča
15:01h Autor:
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Kejt Mos je za jedan strani časopis otkrila da je nevinost izgubila tokom porodičnog odmora na Bahamima, a imala je tek četrnaest godina. Prisetila se kako se time pohvalila modnom skautu koji ju je zaustavio na aerodromu. Mnogi će se složiti da je bila premlada za polne odnose, ali ima zvezda koje su to učinile još ranije od nje.

 

Mini intervju Džejn Fonde (79): Seks je imao veliki uticaj na moj život! (FOTO)

foto: Profimedia

Tako je popularni glumac Šon Koneri, kojem je danas 87 godina, priznao da je nevinost izgubio kao 8-godišnjak. Dodao je da se ne seća kako se i sa kim se to dogodilo, ali ne krije da je oduvek voleo žene. Rekao je i da do svoje dvadesete godine nije imao uspeha kod lepšeg pola, ali je tada počeo da diže tegove kako bi im se više sviđao.

 

Dug put od kćerke partizana do skandalozne umetnice: Seks u troje bio je moje najbolnije iskustvo!

foto: Profimedia

Miljenik žena, glumacDžoni Dep takođe je rano počeo da istražuje seksualnost, pa je nevinost izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sedištu automobila. U to vreme je svirao gitaru u svom tadašnjem bendu "Flame", a devojka sa kojom je izgubio nevinost bila je njegova obožavateljka.

 

Najveći gubitnik zaveo i nedodirljive seks bombe: Čovek sa više ljubavnica od Don Žuana!

foto: Profimedia

Glumica i humanitarka Anđelina Džoli, priznala je da je nevinost izgubila kao 14-godišnjakinja. "Sa svojim sam tadašnjim dečkom prvi put vodila ljubav. Ali to mi nije bilo dovoljno. Želela sam više jer nisam bila devojčica. Htela sam veću bliskost s njim, pa sam zgrabila nož i posekla ga. On mi je vratio, a kada smo oboje bili prekriveni krvlju, srce je počelo ubrzano da mi kuca", rekla je u jednom intervjuu i dodala kako je seksualno aktivna još od osnovne škole.


Krala tuđe muževe, žene je mrzele: Buran život i misteriozna smrt prve seks bombe (26)! (FOTO)

foto: Profimedia

Filmska diva Elizabet Tejlor je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja sa kolegom Piterom Lovfordom u limuzini. Kasnije je imala afere sa poznatim imenima poput, Ronalda Regana, Erola Flina i Džona Kenedija.

 

Ovo je tajna šifra za seks Donalda i Melanije Tramp: Vrištaćete od smeha!

foto: Profimedia

Glumac Majkl Daglas, nevinost je izgubio nešto kasnije, sa šesnaest godina, ali sa dve žene istovremeno. Zanimljiv je podatak da su obe bile prijateljice njegove majke. "Sećam se da me jedna žena proganjala, a ja sam otišao kući i našao se u krevetu s drugom. U neverovatno neuobičajenom trenutku, prva je iskočila iz ormara i pridružila nam se. Ja sam imao šesnaest, a one trideset godina."

 

Seks, svađe, letenje noževa: Telohranitelji otkrili najprljavije tajne poznatih! (VIDEO)

foto: Profimedia

Ipak, ima i zvezda koje su malo duže pričekale, pa je tako Elizabet Harli postala seksualno aktivna kao 18-godišnjakinja, a Selin Dion, Kris Martin, Bruke Šilds i Kejti Holms nevinost izgubili tek posle dvadesete godine života.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...