Neverovatno

Ovo je tajna šifra za seks Donalda i Melanije Tramp: Vrištaćete od smeha!

Ne trudite se da pogodine, jednostavno vam nikad ovo ne bi palo na pamet
Šuška se
16:54h Autor:
Ovo je tajna šifra za seks Donalda i Melanije Tramp: Vrištaćete od smeha!
Foto: Profimedia

Za gotovo sve što će novi predsednik SAD-a Donald Tramp raditi unutar ili izvan zidova Bele kuće, tajna služba ima spremne "tajne šifre", a posebno je zanimljiva šifra za seks predsednika i prve dame.

Ukoliko će tajni agenti zaduženi za sigurnost predsednika SAD-a u naredne četiri godine ikada spominjati da "Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu", većina njih će se na to sigurno samo nasmejati, barem malo, onako u sebi. To će naime značiti da su Donald Tramp i Melanija usred - seksualnog odnosa.

"Otpadnik" je tajna šifra tajne službe za predsednika, "Renesansa" je šifra za "prvu damu", a "bosanski problem" je tajna šifra za, pogađate - seks.

Bez reči, jedan gest je bio dovoljan: Melanija očitala bukvicu Donaldu Trampu pred svima!

Foto: Reuters / Jonathan Ernst
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

Ipak, za te šifre nije zaslužan Donald Tramp, nego njegov prethodnik Barak Obama, prvi predsednik koji je nakon dugo vremena svojoj tajnoj službi naznačio da bi u Beloj kući moglo biti "akcije".

Iako je Bil Klinton bio poznat kao "švaler" za čiju je aferu s Monikom Levinski znao celi svet, on nije imao tajnu šifru za polni odnos, a poslednji predsednik pre Obame koji je imao učestale seksualne odnose u Beloj kući bio je, piše Huffington Post, Kalvin Kulidž. Veza između njega i njegove supruge "zaiskrila" je strašću nakon tragične smrti njihovog mlađeg sina.

Naravno, sigurno se pitate šta će tajna služba u slučaju da predsednik s prvom damom zaista raspravlja o situaciji u Bosni i Hercegovini. Oni će u tom slučaju preneti informaciju da "predsednički par razmatra situaciju u Bosni".

Tramp veruje samo ovoj ženi: Sve što niste znali o Ivanki Tramp!

Foto: Reuters / Lucy Nicholson
Foto: Reuters / Lucy Nicholson

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs