Istina je isplivala

Otkriveni šokantni detalji: Holivudske životne priče u koje niste verovali! (FOTO)

Ovo su priče koje su našle put do javnosti i koje su neko vreme poricane, ali su na kraju ipak isterane na čistac

Vip priča
12:55h Autor:
Otkriveni šokantni detalji: Holivudske životne priče u koje niste verovali! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Poznate ličnosti nam skoro svakodnevno priređuju šokove. Na ličnosti sa javne scene mnogi gledaju kao na uzore i ljude koji treba da budu primer. Neke poznate ličnosti daleko su od toga. Ovo su priče koje su našle put do javnosti i koje su neko vreme poricane, ali su na kraju ipak isterane na čistac.

1) Mili Vanili

Pop duo Mili Vanili, koji čine Nemci Feb Morvan i Rob Pilatus imali su album „Girl You Know It's True“, koji je postao hit kasnih osamdesetih. Kružile su priče da nisu oni pevali na albumu, ali je njihov producent, Franc Farijan, porekao to. Ipak, u novembru 1990, Farijan je pod pritiskom štampe i samog dua koji je izazivan da peva uživo konačno priznao da vokali na njihovom albumu nisu njihovi.

foto: Profimedia

2) Čarli Šin

Zvuči čudno, ali Čarli nije uvek bio tako otvoren po pitanju svog privatnog života. Pre nego što je glumio u seriji „Dva i po muškarca“ i postao redovan na naslovnim stranama, Čarli je pokušavao da prikrije da je upošljavao prostitutke iz poznatog holivudskog bordela madam Hejdi Flejs. Kada je ona prvi put uhapšena i kada su krenule glasine o njenoj „crnoj knjizi“ poznatih mušterija, Šin je porekao da je bio jedan od njih. Ali vlasti su istraživale papire madam Hejdi zbog utaje poreza i njegov ček je otkriven. Glumac je morao da svedoči na njenom suđenju zbog utaje poreza i da prizna da je bio njen klijent. Tada je otkriveno da je u roku od dve godine na njene prostitutke potrošio više od 50.000 dolara.

Platio 5 miliona da zataška stvar: Čarli Šin boluje od side, zarazio stotine žena?!

foto: Profimedia

3) Arnold Švarceneger

Filmska zvezda i guverner Kalifornije izgubio je svoju dobru reputaciju kada su vesti objavile da je ne samo varao svoju ženu Mariju Šriver sa njihovom spremačicom, nego da je sa njom imao i sina kojeg je krio. Trebalo mu je mnogo, ali je 2011. konačno priznao rekavši da je to „najgluplja stvar koju je uradio“.

Švarceneger prvi put u javnosti sa vanbračnim sinom: Slika i prilika slavnog oca!

foto: Profimedia

4) Lens Armstrong

Lensove kolege bicikliste i drugi godinama su tvrdili da nešto smrdi u vezi sa tim što on već sedam godina za redom (1999 – 2005) pobeđuje na Tur de Fransu. Ali javnost nije želela da veruje da je američki heroj, čovek koji je preživeo rak i čovek koji se bavi dobrotvornim radom varao na takmičenju.

Armstrong je u januaru 2013. konačno priznao da je koristio zabranjene supstance kako bi bio bolji na takmičenju.

foto: Profimedia

5) O. Džej Simpson

U oktobru 2006. godine novine su objavile da je O. Džej Simpson, koji je 1995. oslobođen optužbi za ubistvo svoje žene Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana, napisao knjigu pod nazivom „Da sam to uradio“, u kojoj daje hipotetički opis ubistva. Njegov advokat je porekao te priče, ali nekoliko nedelja kasnije knjiga je objavljena. Nakon oštre osude javnosti, knjiga je povučena iz prodaje, ali u septembru 2007. ponovo je objavljena kada su prava za objavljivanje data porodici Ronalda Goldmana kako bi se bar delimično zadovoljila pravda. Naslov knjige je bio izmenjen i glasio je „Da sam to uradio: Ispovesti ubice".

Od sportske zvezde do potpune propasti: Trune u zatvoru, svaki dan je sve lošije!

foto: Profimedia

6) Bijonse

Njeni fanovi nisu mogli da veruju da je pevačica nacionalnu himnu na inauguraciji predsednika Obame otpevala na plej-bek. Ali je Bijonse priznala da je to istina i objasnila zbog čega je to uradila. "Ja sam perfekcionista i nisam imala vremena da vežbam sa orkestrom. Taj momenat je bio veoma

važan za mene. Što zbog vremenskih prilika, što zbog odlaganja, što zbog nesigurne provere zvuka, nisam se osećala prijatno da izvedem pesmu uživo" , rekla je ona.

Voštana figura Bijonse izazvala bes javnosti: Šta su uradili slavnoj pevačici!

foto: Profimedia

7) Majkl Džekson

Kada je u maju 1994. objavljeno da se Majkl Džekson oženio Lizom Meri Prisli, Elvisovom ćerkom, mnogi su sumnjali u to. Majklov zastupnik se nasmejao i izjavio da to nije tačno. Ali neustrašivi novinari uskoro su otkrili da se par venčao u Dominikanskoj Republici. Venčanje je bilo legalno i njih dvoje su u avgustu 1994. konačno priznali da su u braku. Ona je papire za razvod podnela već 1996. godine.

Majkl Džekson: Najupečatljiviji detalji iz života muzičkog genija

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs