Već žive zajedno

Nova ljubav Anđeline Džoli: Utehu pronašla sa poznatim glumcem! (FOTO)

Prvo je to bilo samo prijateljski, no onda je Endži shvatila da prema njemu gaji snažna osećanja

Šuška se
Autor:
Nova ljubav Anđeline Džoli: Utehu pronašla sa poznatim glumcem! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i humanitarka Anđelina Džoli, već godinama muku muči s razvodom od glumca Breda Pita, a bivši supružnici su tek nedavno uspeli da postignu dogovor kada je reč o starateljstvu i raspodeli imovine.

Ovo iskustvo bi svakoga iscrpilo, a ni Anđelini nije bilo lako, pa je navodno utehu potražila u naručju kolege Džareda Leta.

Nova drama u razvodu: Anđelina Džoli koristi decu kako bi izgleda bolje u javnosti?

foto: Profimedia

Kako je izvor za strane medije rekao, par postaje sve prisniji, a iako su već godinama prijatelji, između njih se rađa nešto više od toga.

"Džared se Anđelini obratio pre par nedelja vezano za film na kom radi. Želi da Anđelina nastupi u njemu, pa su počeli mnogo vremena da provode zajedno. Prvo je to bilo samo prijateljski, no onda je Endži shvatila da prema njemu gaji snažna osećanja", rekao je izvor.

Iako je proglašavaju ludom, ona ponosno šeta sa svojom decom i izgleda odlično: Anđelina Džoli je primer ženama kako se nosi svoj teret!

foto: Profimedia

Dodao je i kako joj Džared pruža veliku emocionalnu podršku i da je upravo on razlog zašto glumica nije pokleknula pod pristiskom. Ako su ovi navodi tačni, njihova veza napreduje prilično brzo.

"Džared se preselio kod nje i živi tamo već nekoliko meseci. Njena deca, doduše, misle kako je reč samo o dobrom prijatelju", zaključio je izvor.

Anđelina Džoli presekla, više ne rizikuje: Ozbiljno shvatila upozorenje lekara! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs