Otkrivamo vam

Iako je proglašavaju ludom, ona ponosno šeta sa svojom decom i izgleda odlično: Anđelina Džoli je primer ženama kako se nosi svoj teret!

Gorka bitka oko razlaza dvoje slavnih holivudskih glumaca traje već dve godine, a deca su glavno pitanje, ko će dobiti starateljstvo

Vip roditelji
09:46h Autor:
Iako je proglašavaju ludom, ona ponosno šeta sa svojom decom i izgleda odlično: Anđelina Džoli je primer ženama kako se nosi svoj teret!
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli u centru je pažnje zbog razvoda od Breda Pita, kojeg optužuje da ne daje dovoljno izdržavanje za njihovo sedmoro dece, piše Lepa & Srećna.

Gorka bitka oko razlaza dvoje slavnih holivudskih glumaca traje već dve godine, a deca su glavno pitanje, ko će dobiti starateljstvo, to je pitanje na koje svi čekaju odgovor.

U međuvremenu, Anđelina diže medijsku prašinu gde god se pojavi, a naročito kad u javnost izađe doterana i izvede decu u bioskop, pa u šoping, dve najstarije ćerke, Šajlo (12) i Zaharu (13) kao što je to bilo u Londonu pre par dana.

Lep avgustovski dan i očigledno lepo raspoloženje inspirisale su Anđelinu da odbaci svoje , u poslednje vreme vrlo bezoblične, duge crne haljine i obuče neobičnu kreaciju sa plaštom i atraktivnim čipkanim ukrasima na grudima.

Crna boja i dalje je njen zaštitni znak, a uz zanimljivu koktel haljinu kombinovala je elegantne salonke u boji kože i efektnu, klasičnu crnu tašnu za zlatnom kopčom.

Anđelina Džoli besna na Amal Kluni: Svi su je izdali, pričaju da je luda! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Uočljivo je da Anđelina ne izbegava fotografisanje, a nekoliko svetskih portala javlja da joj vrlo teško pada pad popularnosti kao i podrška prijatelja koju, navodno, gubi.

Anđelina bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, ne želi da deca budu uskraćena za šetnju i izlaske sa majkom.

Bred Pit očaran svojom novom devojkom: Lepa i uspešna Izraelka vratila osmeh na lice poznatom glumcu! (FOTO)

1 / 5 Foto: Profimedia

Posebno je, tvrdi se, ljuta naAmal i Džordža Klunija koji su bili zajednički prijatelji paru Džoli-Pit, ali su se svrstali na Bredovu stranu i nju proglašavaju "manipulativnom" i maltene "ludom".

I to nije sve!

Anđelina je, kažu, ludo ljubomorna na Amal.

Klunijevi ugostili kraljevsku porodicu: Princ Hari i Megan Markl otišli na odmor u Italiju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs