obavezno pročitajte

Bred Pit očaran svojom novom devojkom: Lepa i uspešna Izraelka vratila osmeh na lice poznatom glumcu! (FOTO)

Ono što su svi čekali, nakon razvoda od Anđeline Džoli, napokon se i ostvarilo. Bredu Pitu nakon godinu i po napokon se vratio osmeh na lice, a za sve je zaslužna Neri Oksman, 42-godišnja Izraelka, uspešna arhitektica i umetnica koja predaje na prestižnom fakultetu MIT

Šuška se
Autor:
Bred Pit očaran svojom novom devojkom: Lepa i uspešna Izraelka vratila osmeh na lice poznatom glumcu! (FOTO)
Bred Pit, Foto: Profimedia

Svetski mediji ne prestaju da pišu o najnovijoj romansi u Holivudu - onoj Breda Pita i umetnice i profesorke na uglednom MIT-u, Neri Oksman. Kako donosi najnoviji broj "US Weekly-ja", holivudski zavodnik očaran je svojom novom odabranicom i to više ne krije.

Dženifer Aniston i Bred Pit uživali u vinu? Ne kriju da su ponovo zajedno! (FOTO)

A post shared by BonjourGossip (@bonjourgossip) on

'Bred je totalno očaran njome, a hemija između njih je neopisiva', otkrio je izvor blizak paru i dodao kako se glumcu, od kako se u septembru 2016. godine rastao od Anđeline Džoli, napokon vratio osmeh na lice. S lepom i uspešnom Neri Oksman viđa se još od decembra prošle godine, a par većinu vremena provodi zajedno u njenom stanu.

Bred Pit obećao seks novoj zvezdi: Poznati glumac rekao da je ona njegova buduća devojka! (FOTO)

A post shared by Metro.Style (@metrodotstyle) on

'Bred je viđen već nekoliko puta, u kasnim noćnim satima, kako ulazi u njen stan i izlazi rano ujutro, nakon što ona ode na fakultet', objasnio je izvor uz napomenu kako je glumac već dobio svoj primerak ključa.

U stanu profesorke par može da uživa u potpunosti u društvu jedno drugoga, daleko od očiju znatiželjnika, a budući da Neri nije vešta kuvarica, tu ulogu je preuzeo Pit, ali većinu vremena naručuju hranu iz njenog omiljenog restorana. Iako to do sada još nije bilo poznato, glumac često odlazi kao pratnja svojoj odabranici na mnoga zvanična putovanja. Tako su u februaru bili u Južnoafričkoj Republici, gde je izraelska arhitektica svetskog glasa bila jedna od govornica na konferenciji.

Izvor blizak paru očigledno je dobro upućen u sve što se oko njih događa, pa je tako otkrio i kako je Pit poželio da upozna Neri čim je vidio njen rad. Prvobitno planirana dva dana, koje je trebalo da provede na MIT-u prošle jeseni, produžila su se na nedelju dana, a Neri je pozvala Breda na večeru u svoj apartman, koji se nalazi nedaleko od fakulteta. Hemija među njima odmah se osetila.

Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)

Koliko su se svideli jedno drugome, kaže izvor, govori i to da je Neri Oksman zbog glumca ostavila svog tadašnjeg dečka. 'Neri se viđala s imućnim muškarcem i ostavila ga je gotovo istog dana.'

Od dramatičnog razvoda Pita i Anđeline Džoli prošla je godina i po, i tek sada je holivudski zavodnik pronašao pravu sreću. Da itekako utiče na njega, potvrdio je upravo izvor rečima: 'U njenoj blizini Bred sija.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs