Savet dobre prijateljice

Kortni Koks upozorava Dženifer Aniston: Ne vraćaj se Bredu! (FOTO)

Kortni je odmah pozvala Dženifer da joj kaže da ostavi Breda u prošlosti nakon što je čula glasine da Džen možda planira da se pomiri sa bivšim suprugom

Šuška se
Autor:
Kortni Koks upozorava Dženifer Aniston: Ne vraćaj se Bredu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kortni Koks (53) je bila uz prijateljicu Dženifer Aniston kroz sve uspone i padove tokom godina. Sada, kada se Dženifer razvela od Džastina Teroa, Kortni je tu da se potrudi da se opet ne zbliži sa Bredom.

"Kortni je odmah pozvala Dženifer da joj kaže da ostavi Breda u prošlosti nakon što je čula glasine da Džen možda planira da se pomiri sa bivšim suprugom", rekao je izvor blizak Kortni za HollywoodLife, "Kortni je bila uz nju dok je prolazila težak period i sa Bredom i sa Džastinom. Takođe, pomogla je Džen da prevaziđe sve poteškoće u vezama i prema njoj je veoma zaštitnički nastrojena".

Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)

foto: Profimedia

Sada kada je Dženifer slobodna, Kortni želi da počne sve ispočetka i da se na vraća na ono što se već loše završilo. "Korni ju je upozorila, rekla da nastavi dalje i pronađe nekog novog", nastavio je izvor. "Kortni je savetovala Džen da je "OK" da popije piće sa Bredom, ali ne i da odmah uskoči u njegov krevet samo zato što se oseća loše, jer prolazi kroz težak raskid!"

Kortnina briga za Džen je možda sa razlogom, jer kruže glasine da se Dženifer i Bred svakodnevno čuju od kad se razvela od Džastina.

Nakon braka i razvoda koji je javnost budno pratila, bivši golupčići su navikli da budu u centru pažnje kako profesionalno tako i privatno. Samo će vreme pokazati da li će stvarno obnoviti romansu ili će samo ostati prijatelji. Sada, kada su nakon nekog vremena oboje slobodni, ne bi nas iznenadilo da opet padnu u naručje jedno drugome.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs