pogledajte

Izgled bez greške: Kristi Brinkli (64) u rokerskom izdanju! (FOTO)

Kristi Brinkli koja se proslavila kao model još u 80-ima i danas se može pohvaliti mladolikim izgledom i neverovatnom figurom

Star look
11:37h Autor:
Izgled bez greške: Kristi Brinkli (64) u rokerskom izdanju! (FOTO)
Kristi Brinkli, Foto: Profimedia

Proslavljena američka manekenka koja se pojavila i u spotu 'Uptown Girl' svog tadašnjeg supruga Bilija Džoela osvaja zaraznim osmehom i šarmom devojke iz komšiluka, a na besprekornoj liniji joj zavide i mnogo mlađe kolegice.

Na premijeri 'America Inside Out' National Geographica, lepa Kristi zavidila je modernim izgledo, koji je sve ostavio bez daha.

Hale Beri u 51. godini ima telo tinejdžerke: Trener poznate glumice otkrio tajnu njenog savršenog izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

Zgodna plavuša iskombinovala je trendi kožnu jaknu, pantalone širokih nogavica, a sve začinila crnim gležnjačama i bomber jaknom nemarno prebačenoj preko ramena. Ležerna frizura i srebrne minđuše lepo su se uklopili u ovaj stajling u rok stilu.

Ova večito nasmejana plavuša nikad nije priznala da se podvrgnula plastičnim operacijama, već svoj mladolik izgled, kaže, duguje zdravom načinu života, vežbama i vegetarijanskoj ishrani.

Šeron Stoun otkrila tajnu dobrog izgleda uoči svog 60. rođendana: Jedem kad god sam gladna! (FOTO)

foto: Profimedia

'Stalno podsećam ljude da su moje vršnjakinje takođe važne. Žene me često pitaju da li smeju da nose nešto obzirom na svoje godine jer osobe svoje dobi nikad nemaju prilike viditi u časopisima. A ja im kažem da treba da se oblače onako kako one žele', rekla je Kristi dodajući kako je oduševljena uspehom plus size modela Ešli Grejem ili 69-godišnje Maje Musk.

'Pogledajte Ešli, ona zaista pomaže ženama da se osećaju lepim. Za razliku od ranije kada su mnoge imale osećaj da se ne uklapaju u standarde. Mislim da je to velika stvar', rekla je.

Gde nestade sav glamur: Neprepoznatljiva Demi Mur bez šminke! (FOTO)

foto: Profimedia

Svoju zavidnu liniju održava redovnim vežbama, a omiljeni trening joj je vožnja bicikla, ali i joga.

Svoju lepotu, kaže, duguje velikim delom i dobrim genima: 'Moja mama je bila prekrasna. Bila je jako lepa, tako da sam imala sreće da ličim na nju. Ali, nije sve u genima, možete i sami mnogo toga da učinite za svoj izgled, počevši od zdrave ishrane, vežbanja, pa do krema koje svakodnevno nanosite na lice.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs