NeverovatnA!

Kristi Brinkli (64) otkrila nove metode negovanja: Lepa plavuša pokazala zavidnu liniju u dva moderna izdanja! (FOTO)

Bivši supermodel 80-ih, Kristi Brinkli, dokaz je da su godine zaista samo broj. Atraktivna plavuša koja je tokom karijere snimila preko 500 naslovnica magazina uvek nas iznova iznenadi svojim mladalačkim izgledom, baš kao što je to uradila i tokom gostovanja u emisiji "Good Day New York"

Vip priča
Autor:
Kristi Brinkli (64) otkrila nove metode negovanja: Lepa plavuša pokazala zavidnu liniju u dva moderna izdanja! (FOTO)
Kristi Brinkli, Foto: Profimedia

Iako je nedavno proslavila 64. rođendan, Kristi Brinkli izgleda upola mlađe. Slavna manekenka koja je žarila i palila u 80-tih godina prošlog veka i danas je uspešna poslovna žena čija se imovina procenjuje na 250 miliona dolara. Ceo život je posvetila brizi o svom telu, a nebrojeno je puta ponovila kako svoj mladalački izgled i vitku liniju može zahvaliti ishrani baziranoj na šarolikom voću i povrću kao i svakodnevnim pilinzima koji su neizbežan deo njene jutarnje rutine.

64-godišnja lepotica koja se tokom života udavala čak četiri puta, ima troje dece, Aleksu, Džeka i Sejlor, gostovala je u emisiji "Good Day New York" u kojoj je predstavila svoju novu liniju penušavih vina kao i kozmetičku liniju. Lepa Brinkli, na televiziju "Fox" stigla je u mladalačkom stajlingu koji i inače preferira u svakodnevnim prilikama.

Niko joj ne bi dao 64 godine: Slavna dugonoga plavuša podigla prašinu u miniću! (FOTO)

foto: Profimedia

Pripijene farmerice brenda "Rag & Bone" sa efektnim detaljem na vrhu nogavice - patentnim zatvaračem, plavokosa lepotica je iskombinovala sa žuto-crnom košuljom na prugice s potpisom modne kuće "Michael Kors", koju je Brinkli nosila uvučenu u farmerice visokog struka, dok je celokupan stajling začinila crnim štiklama, velikom crnom torbom, tamnoplavim kaputom muškog kroja i narandžastom torbicom-držačem za mobilni.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

foto: Profimedia

Kao velika ljubiteljka haljina i minića, Brinkli se za snimanje emisije presvukla u usku tamnoplavu haljinu do kolena s potpisom modne kuće "Altuzarra", koja prati liniju tela. Seksi haljina u prvi je plan stavila njene obline i savršenu figuru peščanog sata, a iako Brinkli obično voli da istakne svoje duge noge, ovog se puta ipak odlučila na duži kroj haljine.

Ležernu haljinu lepotica je začinila efektnim zgužvanim čizmama na petu s potpisom "Marca Fischera", koje je nosila i dan kasnije na panel raspravi o poslovnim uspesima koja okuplja uspešne poslovne žene, na kojoj je lepa Brinkli govorila o svom usponu u modnoj industriji.

Kristi Brinkli (63) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Zbog ovog sam prestala da starim! (FOTO)

A post shared by PeopleStyle (@people_style) on

"Stalno moram da podsećam da moji vršnjaci vrede, da smo relevantni i da želimo da budemo zastupani", izjavila je Brinkli na panel raspravi u Njujorku, dodajući kako se podcenjivanje starijih osoba i ageizam oseća i u modnoj industriji, pa je naglasila i kako se o ovom problemu premalo govori.

"Zašto se žene u 50-ima, 60-ima i 70-ima ne bi mogle osećati seksi? Ja se još uvek osećam seksi. Zašto starije žene ne bi mogle da budu angažovane za modne kampanje? Ja još uvek jesam", rekla je Brinkli.

Mladalački stil Kristi Brinkli (61): Skinite godine efektnom kombinacijom! (FOTO)

Iako oduvek pazi na svoj izgled, Brinkli se nedavno otvorila u intervjuu za magazin "People", otkrivši kako u njenim godinama više nije dovoljno samo pravilno se hraniti kako bi izgledala dobro. Lepotica je priznala da je isprobala dva nova "beauty" tretmana pomoću kojih "briše" znakove starosti - "xeomin" pomoću kojeg briše bore kao i "ulterapiju", nehirurški postupak zatezanja koji Brinkli koristi za zatezanje vrata.

"Bolje je biti iskren i reći - da, to je ono što radim. Nikad nisam želela da izgledam drugačije, ali sada mi je 64 i u jednom trenutku čoveku je potrebna dodatna pomoć. Ako uradite zahvat da biste se osećali bolje i imali više samopouzdanja, tada ćete se tek osećati kao da vaše lice odgovara vašem duhu, a moj duh je entuzijastičan i energičan", rekla je Brinkli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs