Pogledajte

Šta joj se dogodilo sa licem? Kristi Brinkli (64) preterala sa estetskih zahvatima! (FOTO)

Godinama je nekadašnji model Kristi Brinkli tvrdila kako za svoj mladoliki izgled može da zahvali redovitoj fizičkoj aktivnosti, intenzivnim tretmanima lica i strogoj vegetarijanskoj ishrani, ali i pokojem estetskom zahvatu

Star look
Autor:
Šta joj se dogodilo sa licem? Kristi Brinkli (64) preterala sa estetskih zahvatima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivši model Kristi Brinkli će za nekoliko dana proslaviti svoj 65. rođendan, a uprkos godinama slavna plavuša izgledom još uvek može da parira i troduplo mlađim koleginicama, ali zbog svog mladolikog izgleda Brinkli je u prošlosti bila često prozvana kako koketira s raznoraznim estetskim zahvatima. Neke je zahvate priznala, a neke opovrgnula, ali zbog nedavnih fotografije s predstavljanja televizijske emisije "American Beauty Star" mnogi su se zapitali šta se dogodilo s njenim licem.

Kristi Tarlington (49) izgleda neverovatno: Jedna od retkih poznatih dama koja lice nije uništila filerima i botoksom! (FOTO)

foto: Profimedia

Godinama je nekadašnji model Kristi Brinkli tvrdila kako za svoj mladoliki izgled može da zahvali redovitoj fizičkoj aktivnosti, intenzivnim tretmanima lica i strogoj vegetarijanskoj ishrani, ali i pokojem estetskom zahvatu. Iako je jednom prilikom priznala kako je isprobala botoks i kako je se nije dopao, mnogi joj ne veruju na reč.

Kristi Brinkli (64): Izgledati kao ja je pakleno težak i bolan posao! (FOTO)

foto: Profimedia

Brinkli tvrdi kako tragove starenja na licu i vratu prikriva neinvazivnim i nekirurškim tretmanima kao što su fileri. Bore pegla uz pomoć injekcija koje deluju vrlo slično botoksu, a lice i vrat zateže uz pomoć ulterapije koja potiče proizvodnju kolagena i učvršćivanje kože.

Ovako se hrani najzgodnija šezdesetogodišnjakinja na svetu: Ishrana koja je zadužena za mladolikost i dobru formu Kristi Brinkli

foto: Profimedia

Ako je suditi prema najnovijim fotografijama slavna plavuša očigledno se zaigrala s injekcijama. Njeno lice bilo je potpuno zamrznuto, a usta obešena.

Botulinski toksin koji se nalazi u injekcijama jedan je od najsnažnijih otrova koji u doziranim količinama deluje na način da paralizuje mišiće lica i uklanja sitne bore, pa se često događa da osobe koje su primile injekciju nekoliko sati ne mogu da kontrolišu lice.

Kristi Brinkli otkrila tajnu mladolikog izgleda: Zbog ovog sam prestala da starim! (FOTO)

foto: Profimedia

Slavna lepotica na svakoj fotografiji ima neprirodan osmeh, a jasno je vidljivo kako ne može da kontoliše usta.

Inače, Brinkli je tog dana promenila dva stajlinga. Ispred studija NBC-a slavni supermodel viđen je u pletenoj haljini na pruge s potpisom modne kuće Balmajn koju je uskladila s Đanvito Rozi štiklama, malom zlatnom kovčeg-torbicom i crvenim kaputom, dok se kasnije za zabavu presvukla u kratku belu haljinu od tvida, takođe s potpisom modne kuće Balmajn, koju je upotpunila zlatnom klač torbicom, belim kaputom i štiklama s potpisom Kristijana Lubotina.

Telo kao od pre 25 godina: Ova 3 zlatna pravila se Helena Kristensen (49) pridržava! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs