pogledajte

Kristi Brinkli (64) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Za lepu plavušu godine su samo broj! (FOTO)

Jedan od najpoznatijih supermodela krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih, Kristi Brinkli snimljena je na ulicama Njujorka s osmehom i u mladalačkoj odevnoj kombinaciji što je ponovo izazvalo čuđenje javnosti - kako je moguće da ima 64 godine

Star look
Autor:
Kristi Brinkli (64) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Za lepu plavušu godine su samo broj! (FOTO)
Kristi Brinkli, Foto: Profimedia

Poznata Amerikanka tvrdi da svoj zavidan izgled duguje unutrašnjem zadovoljstvu, ali činjenica je da je bivša manekenka vrlo disciplinovana kad je ishrana, ali i nega u pitanju.

Kristi Brinkli izgleda upola mlađe zbog čega je strani mediji redovno obasipaju komplimentima, a poglede i danas pleni gde god se pojavi. Iako bi joj malo ko zamerio i da je potražila pomoć estetskih hirurga i na taj način pomogla u očuvanju mladosti, uporno poriče takve tvrdnje.

Crno-belo izdanje Šeron Stoun (60): Ona izgleda sve bolje i bolje! (FOTO)

foto: Profimedia

Od svoje 13. godine je vegetarijanka, pije jako puno tečnosti, redovno radi pilinge tela i, najvažnije, baš nikada ne izlaže telo suncu bez odgovarajuće zaštite. Jednom je ipak priznala da je koristila filere i botoks, ali izjavila je da nije bila zadovoljna rezultatima pa je prestala s tom praksom.

Zavisna je od laserskog podmlađivanja kože na nogama. Tvrdi da većina tretmana na koje odlazi nisu potpuno bezbolni, ali zato uživa u njihovim rezultatima.

Hale Beri u 51. godini ima telo tinejdžerke: Trener poznate glumice otkrio tajnu njenog savršenog izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

Kristi je u februaru napunila 64. godine. Često ističe da su upravo deca, 32-godišnja ćerka Aleksa Rej Džoel, 22-godišnji sin Džek Paris Brinkli-Kuk i 19-godišnja ćerka Sejlor Li Brinkli-Kuk - pravi izvor njene mladosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs