pogledajte

Prvi modni promašaj Megan Markl: Verenica princa Harija se ugledala na Kejt Midlton! (FOTO)

Iako je do sada uvek bila besprekorno odevena i dosledna svom stilu, Megan Markl pokazala je da i ona ima loše dane i da zna da pogreši

Star look
Autor:
Prvi modni promašaj Megan Markl: Verenica princa Harija se ugledala na Kejt Midlton! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl odradili su svoj prvi zvanični angažman od kada je princ postao ambasador za mlade "Commonwealtha". Na zvaničnoj misi u Velington Arku, par je odao počast svim poginulim vojnicima u Novozelandskim ratovima.

Prava dama dostojna kraljevskog dvora: Megan Markl u haljini Džeki Kenedi! (FOTO)

foto: Profimedia

Istog dana svake se godine u Londonu obeležava se već tradicionalni obred na kojem se nađe i nekoliko pripadnika kraljevske porodice. Ove godine ta čast je pripala princu Hariju i njegovoj budućoj supruzi.

U skladu sa situacijom Megan se odlučila za stajling u kojem je do sada nismo videlu. Konzervativni stajling lepe Amerikanke izgledao je kao da je došao iz ormara Kejt Midlton.

Kako će sve Megan Markl zauvek promeniti britansku monarhiju: Kraljevski biograf otkriva do sada nepoznate detalje! (FOTO)

foto: Profimedia

Megan je obukla dugi sivi kaput s dvorednim kopčanjem ispod kojeg se nazirala crna haljina. Ono što je posebno upadalo u oči je glomazan crni šešir koji ne priliči ni godišnjem dobu, ali ni njenoj konstituciji tela. Uz sve je iskombinovala i crne cipele na deblju petu, kakve u poslednje vreme uglavnom možemo videti na vojvotkinji Kejt Midlton, ali i crnu Guči torbicu, koja je jedina svetla tačka ovog izdanja.

Celokupni utisak njenog modnog stila nije ispao baš najbolje. Osim što ju je kroj kaputa proširio, Megan je dosadnim modnim detaljima dodala nekoliko godina. Ovakvo izdanje nije uobičajeno za lepu Amerikanku, koja je do sada uvek briljirala kada je u pitanju odeća.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bila je verna svom stilu i unosila dašak promena u stroge kraljevske protokole, čak iako bi to značilo da krši po neko pravilo. Ali, izgleda da kako se bliži veliko venčanje, Megan upija savete svoje jetrve Kejt Midlton i polako kopira njene kombinacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs