pogledajte

Megan Markl u cvetnoj haljini: Verenica princa Harija izgleda prelepo u ovoj boji! (FOTO)

Čini se kako je buduća supruga princa Harija odlučila je da nauči ponešto i od svoje buduće jetrve Kejt Midlton, barem kada je o modi reč. Ono po čemu je vojvotkinja od Kembridža odavno poznata, recikliranju odevnih komada, sada se time povela i Megan Markl, ponovivši crni sako s potpisom Aleksandera Mekvina

Vip priča
Autor:
Megan Markl u cvetnoj haljini: Verenica princa Harija izgleda prelepo u ovoj boji! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Iako im se datum venčanja opako približava, raspored princa Harija i Megan Markl, kada je reč o protokolarnim događanjima, prepun je. Ovog vikenda su budući supružnici bili na druženju u čast igara "Invictus", koje će se uskoro održavati u Sidneju.

Šik izdanje Megan Markl: Prugasta haljina na budućoj princezi mami uzdahe! (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovo događanje Megan je odabrala zelenu, cvetnu haljinu, s potpisom "Self Portrait-a", s laganim v izrezom, a čiji je donji deo plisiran pa se spušta do ispod kolena.

Kako održava formu buduća članica kraljevske porodice: Fitnes rutina i režim ishrane Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz to je obukla je crne salonke na visoku potpeticu, ali i već viđen odevni komad. Reč je o crnom sakou s potpisom Aleksandar Mekvina, paje Megan nastavila ono što je njena buduća jetrva odavno započela - recikliranje provereno dobrih odevnih komada.

Biografija otkriva: Kakva je bila Megan Markl pre nego što je upoznala princa Harija? (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, tom sakou Megan je već bila na dodeli nagrada "Endeavor" u februaru, nakon zvanične veridbe. Inače, njena buduća jetrva, Kejt Midleton, rado i nekoliko puta oblači omiljene komade. Tako je nekoliko trudničkih haljina nosila tokom sve tri trudnoće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs