pogledajte

Šik izdanje Megan Markl: Prugasta haljina na budućoj princezi mami uzdahe! (FOTO)

Svi su se saglasni: belo joj tako dobro stoji!

Moda
Autor:
Šik izdanje Megan Markl: Prugasta haljina na budućoj princezi mami uzdahe! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Na sastanku koji održava britanska vlada, pod nazivom "Commonwealth Heads" princ Hari i njegova buduća nevesta pojavili su se kao učesnici i jedni od glavnih govornika, piše Elle.rs.

Ovim činom kraljica Elizabeta ukazala je veliko poverenje i poštovanje prema budućoj princezi, s obzirom da sastanku "Commonwealth Heads" fondacije na čije je čelo princ Hari postavljen prošle nedelje, mogu da prisustvuju isključivo članovi kraljevske porodice, pored regularnih učesnika naravno.

Biografija otkriva: Kakva je bila Megan Markl pre nego što je upoznala princa Harija? (FOTO)

foto: Profimedia

Za ovu svečanu priliku Megan je izabrala prelepu i fantastično ukrojenu belu haljinu sa bretelama, na šire pruge. Prolećni model u koji bismo rado investirali!

Megan Markl i princ Hari objavili željenu listu svadbenih poklona: Svi su ostali u čudu!

foto: Profimedia

Model se isticao nešto klasičnijom formom, ali svakako onom koja prati siluetu tela, detaljima u vidu kaiša na pojasu, crnom dugmadi i džepovima. U pitanju je haljina brenda "Altuzarra" iz ovogodišnje "Resort" kolekcije, a u slobodnoj prodaji se može naći po ceni od 1450 funti.

Izvor blizak Megan Markl otkrio: Konačno je ostvarila sve što je htela! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz ovaj sofisticiran, ali pre svega model koji ostavlja poslovan utisak, lepa Megan kombinovala je crni blejzer sa zlatnom dugmadi, vrtoglave potpetice u crnoj boji sa kaiščićima te fanatstičnu tašnu crno-belog printa australijskog brenda "Oroton".

Prava istina o upoznavanju Megan Markl i princa Harija: Ništa nije bilo slučajno, ona je sve do detalja isplanirala! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Kako se vama dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs