Nesvakidašnji gest

Megan Markl i princ Hari objavili željenu listu svadbenih poklona: Svi su ostali u čudu!

Ovim postupkom su budući mladenci pokazali koliko su humani

Vip priča
Autor:
Megan Markl i princ Hari objavili željenu listu svadbenih poklona: Svi su ostali u čudu!
Foto: Reuters / Pool

U objavi iz Kensingtonske palate stoji da su se princ Hari i Megan Markl odlučili za sedam dobrotvornih ustanova kojima javnost može da uplati donacije. Biće to ujedno i venčani poklon svakog gosta koji stiže na njihovo venčanje, koje će se održati 19. maja u dvorcu Vindzor.

Izvor blizak Megan Markl otkrio: Konačno je ostvarila sve što je htela! (FOTO)

foto: Profimedia

"Princ Hari i Megan Markl su neizmerno zahvalni na svim darovima koji još od objave veridbe stižu na njihova vrata, pa su sve koji planiraju da učine isto zamolili da razmisle o uplati u humanitarne svrhe. Par je odabrao sedam dobrotvornih organizacija koje se bave nizom pitanja koja su im oboma važna, uključujući sport kao oblik društvenog uključivanja, osnaživanje žena, očuvanje okoline, beskućništvo, borbu protiv HIV-a i Oružane snage. Mnoge od njih su male dobrotvorne organizacije, a paru je izuzetno drago što mogu da im pomognu", stoji u službenom saopštenju.

Hari i Megan se uvek drže za ruke: Evo zašto Kejt i Vilijama nikada nećete videti tako u javnosti! (FOTO)

foto: Reuters / Hannah Mckay

Ovakav čin koliko god bio nesvakidašnji, nije veliko iznenađenje. Poznavajući humanitarnu stranu princa Harija, ali i njegove verenice Megan Markl ovako nešto bilo je i za očekivati. Već su nekoliko puta naglasili da će se oboje truditi da promene svet na bolje i pomognu onima kojima je to zaista potrebno.

Megan Markl želi dete što pre: Evo šta je sve naterala princa Harija da uradi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs