pogledajte

Prva dama nije skidala osmeh s lica: Svi pričaju o Melanijinom prijatnom razgovoru s Obamom! (FOTO)

Čak četvorica nekadašnjih predsednika, prisustvoali su sahrani Barbare Buš, bivše prve dame Sjedinjenih Država koja je umrla u utorak 17. aprila u starosti od 92 godine

Vip priča
Autor:
Prva dama nije skidala osmeh s lica: Svi pričaju o Melanijinom prijatnom razgovoru s Obamom! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Crkvenom obredu održanom u crkvi svetoga Martina u Hjustonu, koji je dorektno prenosila televizija, prisustvovala su dva bivša demokratska predsednička para,Barak iMišel Obama i Bil i Hilari Klinton.

Prva dama je u zlatnom kavezu: Melanija Tramp trenutno mrzi svoj život! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako su ranije obavestili iz Bele kuće, predsednik Donald Tramp nije došao na sahranu u znak poštovanja prema porodici Buš, želeći da ih poštededi moguće zbrke koju bi izazvale dodatne mere sigurnosti.

Aktualnu predsedničku porodicu predstavljala je Melanija Tramp koja je ponovo briljirala u elegantnom izdanju: haljini interesantnim rukavima i velikim dugmadima, a njen upečatljiv izgled upotpunila je mini torba.

Svetski mediji su se fokusirali i na ugodno čavrljanje Melanije i Baraka Obame, obzirom da prva dama koja je obično vrlo ozbiljna, ovoga puta nije skidala osmeh s lica.

'Tviteraši' su to kao i obično propratili s duhovitim postovima, a mnogi su uvereni kako joj prija šta u blizini osim Donalda Trampa.

'Melanija je izgledala raspoloženije na sahrani nego inače. "Zar ne biste i vi da ne sedite pored Donalda Trampa već Baraka", glasio je jedan komentar na Tviteru. "Prvi osmeh u toliko dugo vremena", komentarisali su na društvenim mrežama.

"Bila mi je veliki čast da otputujem u Hjuston kako bih odala počast Barbari Buš i neverovatnom životu koji je vodila kao majka, supruga i neustrašiva prva dama. Moje najiskrenije misli i molitve su i dalje s Džordžom H. W. i celom porodicom Buš", stoji između ostalog u saopštenju Melanije Tramp.

Inače,Barbara Buš za sobom je ostavila supruga Džordža H.W. Buša (93), predsednika SAD-a od 1989. do 1993., petero dece, među kojima je George W. Buš, predsednik SAD-a od 2001. do 2009., sedamnaestero unučadi i sedmoro praunučadi.

Barbara Buš će biti sahranjena u porodičnoj grobnici koja se nalazi u sklopu Predsedničke biblioteke njenog supruga u "College Stationu", od Hjustona udaljenom 140 km.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs