Iznenađenje

Tinejdžerka pozvala poznatog glumca na maturu: Zbog njegovog odgovora nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO)

Par dana kasnije on joj je odgovorio i to putem razglasa u školi dok je sedela na času

Vip priča
Autor:
Tinejdžerka pozvala poznatog glumca na maturu: Zbog njegovog odgovora nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Keti Kelzenberg iz Minesote najsrećnija je srednjoškolka na svetu, a sve zahvaljujući Dvejnu "Steni" Džonsonu. Naime, tinejdžerka je svog idola putem videa na Tviteru pozvala da bude njena pratnja na proslavi mature, a samo par dana kasnije on joj je odgovorio i to putem razglasa u školi dok je sedela na času.

-'Sigurno se pitate šta Stena radi na razglasu? Pa, šaljem poruku vrlo posebnoj mladoj dami, a njeno ime je gospođica Keti Kelzenberg', čulo se na zvučnicima u celoj školi, a Keti je ostala u u šoku i nije mogla da veruje da se to stvarno događa. Kako Dvejn na Havajima snima novi film Jungle Cruise, sprečen je da ode sa njom na maturu, ali joj se zato odužio na poseban način.

Dvejn je iznajmio lokalni bioskop da Katie i njena najbliža 232 prijatelja i porodica mogu da uživaju u posebnoj projekciji filma Rampage'. Sve to javno je podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu, a u opisu je dodao kako joj uz prostor želi omogućiti još nešto - 'Sve besplatne kokice, slatkiši i sokovi koje školarci mogu da konzumiraju. Novac nije potreban, Keti, sve je na račun čika D.J.-a.' 'Nisam mogla da verujem. Toliko sam bila uzbuđena', izjavila je srećna Keti za Pioneer Press i dodala: 'Samo razmišljam o tome kako me je video i kako zna ko sam. Sviđa mi se to što komunicira s fanovima toliko dobro. Odvoji vreme iz svog dana da se poveže s njima.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs