Manekenka otkriva

Kristi Brinkli (64): Izgledati kao ja je pakleno težak i bolan posao! (FOTO)

Kristi izgleda gotovo isto kao i njene kolegice u dvadesetim godinama

Star look
15:06h Autor:
Kristi Brinkli (64): Izgledati kao ja je pakleno težak i bolan posao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kristi Brinkli je nekadašnja manekenka. Naslovnicu časopisa Sports Illustrated prvi je put krasila pre 38 godina, a ove godine proslavila je 64. rođendan - no ona nimalo ne izgleda kao da je ušla u sedmu deceniju.

Naime, Kristi izgleda gotovo isto kao i njene kolegice u dvadesetim godinama. Mnoge zanima kako je uspela da zadrži mladalači izgled, pa je neke od recepata za večnu mladost i podelila, piše Daily Mail.

Za razliku od većine svojih koleginica botoks ne ubrizgava u čelo jer je, kako je rekla, na njen izgled to imalo negativan efekat. Umesto toga, botoks koristi za zaglađivanje bora na vratu.

Zanosna u 64. godini: Kristi Brinkli pokazala kako se nosi najveći trend ove sezone! (FOTO)

Postala je zavisna od laserskog pomlađivanja kože na nogama. Ćelije odumrle kože redovno uklanja abrazivnim pilingom. Priznaje da većina tretmana na koje odlazi nisu potpuno bezbolni, ali da zato uživa u njihovim rezultatima.

Kad je ishrana u pitanju, Kristi je vegetarijanka od 13. godine, šećer konzumira u malim količinama i ne pije mleko. Za doručak pije jogurt od ovčjeg mleka sa organskim bobicama, čija semenke i sirove zobene pahuljice.

Kako joj to uspeva: Ima 64 godine, a izgleda upola mlađe! (FOTO)

Pored svega, 20 minuta pre svakog obroka pojede jabuku kako bi smanjila osećaj nadutosti i izbegla prejedanje. Za ručak uglavnom bira neku salatu ili varivo i sok od avokada. Na njenom meniju nalaze se i semenke bundeve, smeđi pirinač i puno povrća, od kojeg su paprike u njenoj kuhinji najčešće.

Treninzi su deo njene svakodnevice. Vežba i kad se to mnogima čini potpuno nemoguće. Na primer, dok suši kosu, radi čučnjeve. Osim toga vežba jogu, trči, pliva, skija i surfuje, a šeta kad god je to u prilici.

Izgleda neverovatno dobro: Kristi Brinkli proslavila 64. rođendan i otkrila tajnu svoje lepote! (FOTO)

Glamurozan izgled dobija stavljanjem veštačkih trepavica, nikuda ne ide bez ekstenzija, a šminku proverava na dnevnom svetlu jer je, kako kaže, to puno bolje nego na svetlu u kupatilu.

Sve tajne mladalačkog izgleda otkrila je u knjizi 'Bezvremena lepota'.

"Nemojmo se zavaravati. Izgledati kao ja pakleno je težak i bolan posao pa pišem i o tome koje lekove koristiti za ublažavanje bola od injekcija. Ovim štivom svima štedim vreme na putu za održavanje mladolikosti, a najvažniji savet je – nađite najboljeg mogućeg hirurga i nemojte da postanete žrtva jeftinih usluga", piše majka troje dece, iza koje su četiri braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs