Večna ljubav

Hju Džekmen dirljivom porukom supruzi čestitao 22. godišnjicu braka: Ti i deca ste mi najveći poklon koju ću ikad dobiti! (FOTO)

Proslavljeni austrajiliski glumac Hju Džekman i njegova supruga Debora-Li Furnes venčali su se 1996. godine, a njihov skladni brak godinama prkosi holivudskoj pošasti, razvodu

Vip priča
Autor:
Hju Džekmen dirljivom porukom supruzi čestitao 22. godišnjicu braka: Ti i deca ste mi najveći poklon koju ću ikad dobiti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Markantni glumac koji se proslavio ulogom u franšizi 'X-Men', oduševio je fanove objavivši na Instagramu romantičnu poruku kojom je čestitao 22. godišnjicu braka svojoj voljenoj supruzi.

'Deb, mi to imamo od prvog dana ... 22 godine kasnije... postalo je još samo jače. Ti i deca ste mi najveći poklon koju ću ikad dobiti', napisao je Hju dodajući da svoju suprugu jako, jako voli.

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

On i Debora koja je od Hjua starija 13 godina još uvek se vole kao prvog dana.

'Kada sam je sreo, ne mogu opisati što sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao', rekao je jednom prilikom glumac.

Ono što je obećao još na početku njihova braka Hju Džekmen i dalje održava - nikada ne provede više od dve nedelje razdvojen od porodice.

'Kada sam je upoznao, ona je iza sebe imala već 20 snimljenih filmova.

1 / 9 Foto: Profimedia

Rekla mi je da zna kako razdvojenost utiče na veze i dodala: 'Nije da mislim da ćeš otići s nekom glumicom, ali ljudi se jednostavno naviknu na razdvojenost. Nauče se da rešavaju probleme sami.' Zato mi mnogo razgovaramo, a to je i glavni ključ svake veze.'

Kako nisu mogli da imaju svoju decu, par je usvojio dvoje dece: sina i ćerku.

Iako su se pojavile glasine kako se Hju i Debora-Li rastaju, sudeći po svemu, to nije istina. Inače, glumac je jednom izjavio da je još davno odlučio da neće čitati nikakve tračeve u kojima je on tema, a posebno ne zločeste komentare na račun svoje starije supruge i njenih kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs