Veselje na dvoru!

Zasenila celu kraljevsku porodicu: Princeza Šarlot slavi treći rođendan! (FOTO)

Članica kraljevske porodice ima obožavatelje širon sveta

Vip priča
Autor:
Zasenila celu kraljevsku porodicu: Princeza Šarlot slavi treći rođendan! (FOTO)
Princeza Šarlot, Foto: Profimedia

Malena Šarlot svetlo dana ugledala je 2. maja 2015. godine i već svojim prvim fotografijama potpuno je zasenila ne samo svog brata Džordža, nego i roditelje i celukraljevsku porodicu. Danas slavi svoj treći rođendan, a bez obzira na svoje malene godine, mnogi je već proglašavaju novom modnom ikonom.

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Tako je nakon rođenja brata, pri dolasku mame Kejt u bolnicu, osvojila okupljene svojom pojavom.

Kako malena princeza Šarlot menja britansku istoriju: Nije ni svesna! (FOTO)

Tada je bila odevenu u plavo belu cvetnu haljinicu, tamno plavi pulover - bolero, crne balerinke s kaišem i bele čarapice s čipkom. Javnost je poludela za njenim stajlingom koji je rasprodat u rekordnom roku u veb prodavnici brenda dizajnerice Alis Avenel, inače Kejtine prijateljice iz studentskih dana.

Devojčica je i ranije skretala pažnju na sebe zbog odeće, a u što god da je obuku, malena Šarlot izgleda potpuno neodoljivo, pa nije ni čudo što je već sada proglašavaju ikonom stila.

Princeza Šarlot već ima omiljeni hobi: Ljubav prema njemu nasledila od bake Dajane! (FOTO)

Osim što je poznata po skladnim odevnim kombinacijama, princeza Šarlot je rođenjem brata, princa Luisa, dobila 'kartu'za ulazak u istoriju. Naime, trogodišnja godišnja princeza je prva ženska naslednica britanske krune koja će zadržati svoju poziciju u liniji nasleđivanja.

Po zakonu o nasleđivanju iz 2013. godine muška primogentura je ukinuta pa prinčevi više ne prednjače nad starijim sestrama. To znači da će Šarlot prvi put u istoriji biti u prednosti nad bratom kada je reč o osvajanju prestolja. Tako će malena biti četvrta po redu naslednica krune, a ispred nje su deda Čarls, otac Vilijam i stariji brat Džordž. Novorođeni princ Luis je peti po redu u liniji pa je strica Harija pogurao na šesto mesto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs