Napokon!

Fatalna ljubav ukrotila nemirni duh francuske dive: Vanesa Paradi (46) konačno staje pred oltar! (FOTO)

Pevačica, glumica i model Vanesa Paradi i reditelj Samuel Benšeri verili su se u tajnosti, a ceremonija venčanja održaće se ovog leta na ostrvu Î de Re. Iako je francuska diva najpoznatija po dugogodišnjoj vezi s holivudskim glumcem Džonijem Depom sa kojim ima dvoje dece, Vanesa se na brak odlučila tek u 46. godini svog života…

Star wedding
Autor:
Fatalna ljubav ukrotila nemirni duh francuske dive: Vanesa Paradi (46) konačno staje pred oltar! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuska diva i ikona stila,Vanesa Paradi i reditelj Samuel Benšeri svoju će ljubav ovekovečiti sudbonosnim "da"! Koliko su srećni i zaljubljeni bilo je jasno svima onima koji su se zatekli na na pariškoj premijeri drame "Chien" gde su zaljubljeni verenici razmenjivali nežnosti na crvenom tepihu. Par se zaljubio upravo na snimanju filma u kojem je 45 – godišnja glumica utelovila glavnu ulogu.

foto: Profimedia

Iako je Vanesa javnosti najpoznatija po 14 godina dugoj ljubavnoj vezi s holivudskim glumcem Džonijem Depom u kojoj su postali roditelji danas 18-godišnje Lili Rouz i 15-godišnjeg sina Džeka Džona Kristoferafrancuska diva se nikada nije udavala.

foto: Profimedia

S druge strane, Samuel Benšerit iz braka s preminulom glumicom Mari Trintignant ima 19-godišnjeg sina Džulsa, a iz predhodne veze s Anom Mogulis 10 – godišnjeg sina Sola. S obzirom da se Vanesa na ovaj veliki korak odlučila u svojoj 46. godini života, ljubav sa rediteljem, koja je planula krajem 2016. – morala je zaista biti fatalna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs