pogledajte

Zanosna brineta presudila braku Dženifer Aniston: Džastin Tero sa 11 godina mlađom koleginicom! (FOTO)

Iako su prošle samo dve nedelje od kako su Dženifer Aniston i Džastin Tero javnim saopštenjem potvrdili svoju odluku o razvodu, sve su glasnija šuškanja kako je slavni glumac već pronašao utehu u zagrljaju 11 godina mlađe voditelje Alekse Čang…

Šuška se
Autor:
Zanosna brineta presudila braku Dženifer Aniston: Džastin Tero sa 11 godina mlađom koleginicom! (FOTO)
Džastin Tero i Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Dženifer Aniston i Džastin Tero razveli su se nakon dve godine braka, a od tada su sve oči uprte u bivše supružnike. Ali, izgleda kako se Džen i Džastin s razvodom nose na potpuno različite načine. I dok se 49 – godišnja glumica okružila sa svojim najboljim prijateljicama koje su joj podrška u ovom teškom životnom razdoblju, čini se kako njen četiri godine mlađi kolega nema nameru dugo da očajava.

Poznata šminkerka pokazala nekoliko trikova: Aleksa Čang glamuroznija nego ikada! (VIDEO)

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Naime, nakon što su već nekoliko puta viđeni u zajedničkom izlasku, krenule su da kruže glasine kako Džastin ljubaviše sa poznatom modnom ikonom i TV voditeljkom Aleksom Čang. Ako je verovati pisanjima stranih medija, Džastin i 34 – godišnja Britanka uskoro planiraju da zasnuju porodicu, a to je jedino što Dženifer nije mogla da mu podari.

Oni su pomerali granice: Ljubavni parovi sa najviše stila! (FOTO)

A post shared by Alexa (@alexachung) on

Aleksa i Tero upoznali su se preko zajedničkih prijatelja prošle godine pa se sumnja i na to da je upravo ova britka brineta kriva za raspad braka poznatog para. Aleksa se, izgleda, pronašla na pravom mestu u pravo vreme, a upravo će ovo i pokazati i da li su glasine tačne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs