Ne može da sakrije emocije

Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda: Dok ona tuguje, bivši uživa! (FOTO)

Od zvanične potvrde da se razvode prošlo je deset dana, tokom kojih su se Džastin Tero i Dženifer Aniston uglavnom krili od medija, a sada im to više ne uspeva. Evo u čemu su bivši supružnici pronašli utehu nakon ljubavnog kraha

Celebrities
Autor:
Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda: Dok ona tuguje, bivši uživa! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Kako bismo sprečili dalja nagađanja, odlučili smo da istupimo zajedničkom izjavom i reći da smo se rastali. U normalnim okolnostima sve bi ovo bilo urađeno u intimi, ali budući da smo oboje u industriji koja vrvi od nagađanja i lažnih vesti, odlučili smo da iznesemo pravu istinu. Ova odluka doneta je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su odlučili da se razišemo kao par", stajalo je u zvaničnoj izjavi Džastina Teroa i Dženifer Aniston koji su pre deset dana obznanili svetu da se rastaju nakon dve i po godine braka.

Najnesrećnija glumica u Holivudu nakon razvoda: Tužna je i razočarana, ali i dalje veruje u ljubav! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali tom izjavom nisu sprečili pripadnike sedme sile da neprestano pokušavaju da ih pitaju za detaljnije objašnjenje ili da ih prate u stopu. Iako su se do sada uspešno skrivali, jednom su morali da izađu iz svojih domova koji im trenutno jedini pružaju željenu privatnost.

Dženifer se tako krajem prošle nedelje napokon pojavila na premijeri filma "Game night", u kojem glumi njen vrlo blizak prijatelj Džejson Bejtmen.

Vezu započeli prevarom: 10 slavnih parova otkrilo može li ovakva ljubav da potraje! (FOTO)

foto: Profimedia

Paparaci su uhvatili 39-godišnjakinju pri izlasku iz pozorišta u Los Anđelesu. Iako je pokušala da prođe nezapaženo u dugom crnom kaputu i s naočarima kada je izašla na zadnji izlaz i požurila prema crnom automobilu zatamnjenih stakala, budnom oku okupljenih fotografa ipak nije promakla.

foto: Profimedia

Izraz njenog lica nije bio najsrećniji, pa je moglo da se primeti kako joj teško pada ljubavna situacija kroz koju trenutno prolazi.

Za to vreme njen sada već bivši suprug Džastin je utehu pronašao u ljubimcima koji su mu vratili osmeh na lice. Glumac se iz Njujorka, u kojem živi, uputio u Teksas i posetio azil za pse te nizom fotografija na službenom Instagramu prekinuo ćutnju.

Ako su njih muževi varali, šta ostaje za nas: Stručnjaci otkrili jedini razlog za mušku preljubu!

A post shared by @justintheroux on

"Još jedna vrlo inspirativna poseta odličnim ljudima i ovim štencima. Ne znam kako ovi ljudi uspevaju da čine sve dobro i spašavaju toliko pasa i mačaka, ali svaka im čast. Preporučio bih svima da posete ovo mesto. Ovi mali pitbulovi još nisu spremni za izlazak, ali uskoro će biti, pa požurite po njih", poručio je Tero svojim pratiocima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs