Harizmatična zvezda

Harizmatična diva Isabela Roselini (65) progovorila o teškom periodu: Bilo je bolno! (FOTO)

Bila je zaštitno lice kozmetike "Lancome" 14 godina, ali kad je napunila 43 godine dali su joj otkaz. Razlog - prestara je!

Vip priča
Autor:
Harizmatična diva Isabela Roselini (65) progovorila o teškom periodu: Bilo je bolno! (FOTO)
Isabela Roselini, Foto: Profimedia

"Rekli su mi da reklame prikazuju ženske snove, ne stvarnost, i da žene sanjaju o tome da budu mlade. I morala sam da odem. Bilo je to veoma nepravedno", rekla je Isabela Roselini (65). Posle toga ostala je i bez drugih angažmana, kako modelskih, tako i filmskih.

"Ne mogu da kažem da nisam bila tužna. Znam da poziram, imala sam puno iskustva, ali nisam imala kome da ga ponudim. Bilo je bolno", kaže Roselini.

Rekao je - Sve će biti u redu, i zauvek otišao: Gubitak koji je dotukao slavnu glumicu! (FOTO)

foto: Profimedia

Pre dve godine nazvali su je iz "Lancome-a" i ponudili posao. Prošlo je 20 godina od kada su joj rekli da je prestara i nije joj bilo jasno zašto je sada zovu.

U međuvremenu, život joj se potpuno promenio. Roselini se preselila na farmu na Long Ajlendu gde je uzgajala organsko povrće i posvetila se uzgoju i brizi o životinjama.

"Otišla sam na sastanak sa šeficom Lankoma. Dovezla se na motociklu, skinula kacigu, pružila mi ruku i predstavila se. Znala sam da su se stvari promenile. Do tada sam imala posla samo s muškarcima koji su me patronizirali i gledali s visine", rekla je Roselini.

Vatreno izdanje Helen Miren (72): Haljina istakla fenomenalnu figuru slavne glumice! (FOTO)

foto: Profimedia

Dve godine kasnije, njena karijera ide uzlaznom putanjom. Osim ponovnog angažmana u reklamama za kozmetiku, Isabelu ćemo videti u dva filma ove godine, uskoro joj izlazi knjiga o uzgoju kokoši, a ići će i na evropsku turneju s pozorišnom trupom.

Roselini tvrdi da nije išla ni na kakve estetske zahvate i ne zanima je traženje načina da izgleda mlađe nego što jeste.

"Iskreno, nisam bila na estetskim operacijama jer ih se bojim. Što se tiče Botoksa, pa, imam organsku farmu. Jedem organsku hranu ne da bih izgledala mlađe, nego da bih bila zdrava. Koristim dobre kreme i tako se brinem za svoju kožu. Ne mogu pomiriti organsku ishranu i korišćenje Botoksa. To su dve suprotnosti", kaže Roselini. Što se tiče njene "beauty" rutine, vrlo je jednostavna.

Mini intervju: Modna ikona Džejn Birkin o muzici, stilu, ljubavi i gubitku ćerke! (FOTO)

foto: Profimedia

Svaki dan koristi kremu, parfem i ruž.

Isabela, inače ćerka kultne glumice Ingrid Bergman i italijanskog reditelja Roberta Roselinija, nedavno je prvi put postala baka. Njena ćerka Eletra (34), koju ima iz drugog braka sa Džonatanom Vajdemanon, rodila je ćerkicu. Isabela kaže da se onesvestila od uzbuđenja na porođaju i da uživa u ulozi bake. Osim Eletre, koja se bavi manekenstvom, ima i usvojenog sina Erika (24).

Džejn Fonda: Poznata glumica skrivala strašnu tajnu koja joj je obeležila početak karijere!(FOTO)

foto: Profimedia

Roselini je bila u braku sa rediteljem Martinom Skorsezeom, a imala je i duže veze sa Dejvidom Linčom i Geri Oldmanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs