poznata glumica izgubila kontrolu!

Heder Loklir završila u zatvoru: Zvezda Dinastije nasrnula na policajce! (FOTO)

Zvezda TV serije "Dinastija" i "Melrose Place", 56- godišnja Heder Loklir uhapšena je zbog porodičnog nasilja i napada na policajce

Vip priča
19:33h Autor:
Heder Loklir završila u zatvoru: Zvezda Dinastije nasrnula na policajce! (FOTO)
Heder Loklir, Foto: Profimedia

Prema medijskim napisima, policajci su pozvani u nedelju uveče u kalifornijski dom glumice Heder Loklir nakon što je njen brat, ušavši u dom, zatekao slavnu sestru u fizičkom obračunu s muškarcem.

Izvor američkog TMZ-a rekao je da je reč o Krios Heiseru, njenoj srednjoškolskoj ljubavi sa kojom se, prema njegovim rečima, i ranije sukobljavala.

Ulaskom u kalifornijski dom, policijske snage otkrile su da je identifikovani muškarac imao vidljive povrede po telu. U pokušaju smirivanja 56- godišnje glumice i vožnje u pritvor, zvezda kultne "Dinastije" fizički je nasrnula na trojicu policajaca.

Potpuno propala, za praznike doživela nervni slom: Glumicu pijanu i histeričnu odveli na odvikavanje

foto: Profimedia

Nakon incidenta, glumica je odvedena u bolnicu na evaluaciju, a zatim je prebačena u zatvor pod optužbama za porodično nasilje i nasrtaj na službene osobe.

Plaćanjem kaucijie, 56- godišnja Heder je puštena na slobodu, a poslednjih meseci na Instagramu je često objavljivala fotografije svog novog odabranika, a pre samo par dana i fotografije putovanja u Boston s kućnim ljubimcem.

Zvezda serije "Dinastija" i "Melrose place" dva puta je bila u braku. Prvo sa Tomi Lijem, bubnjarom benda "Motley Crue" i bivšim suprugom Pamele Anderson, a zatim sa Ričijem Samborom, gitaristom benda "Bon Jovi" sa kojim je bila u braku od 1994. do 2007. godine i sa kojim ima 20- godišnju ćerku Avu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs