Prevelika cena slave

Muškarci je obožavali, žene joj se divile: Zbog uspeha slavna glumica dotakla dno! (FOTO)

Pamtimo je po ulogama u serijama Dinastija i Melrouz Plejs, koje su je vinule među zvezde, ali donele i brojne životne probleme
Vip priča
10:12h Autor:
Muškarci je obožavali, žene joj se divile: Zbog uspeha slavna glumica dotakla dno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Heder Loklir je publici najpoznatija po ulozi Amande u seriji "Melrouz Plejs" (Melrose Place) za koju je četiri puta zaredom nominovana u kategoriji najbolje glumice za Zlatni globus. Ali glumica je postala ikona lepote kad je u seriji "Dinastija" tumačila ulogu Semi Džo Karington.

Upravo ta serija, koja je obeležila 80-te godine prošlog veka je Heder vinula među zvezde. Pored spomenutih uloga, Heder je vodila poprilično turbulentan ljubavni život. Loklir se 1986. udala za bubnjara Tomija Lija, da bi se već 1993. godine rastala od njega. Samo godinu kasnije opet se udala i to za gitaristu Ričija Samboru.

Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)! (FOTO)

Heder Loklir i Riči Sambora, foto: Profimedia
Heder Loklir i Riči Sambora, foto: Profimedia

Par je dobio ćerku Avu, ali ni taj brak nije izdržao. Heder je podnela zahtev za razvod 2006. godine, da bi godinu dana kasnije objavila da je u vezi sa Džekom Vagnerom, kolegom iz serije "Melrouz Plejs".

10 godina bila u vezi sa svojim ocem: Nekadašnja dečija zvezda šokirala priznanjem! (FOTO, VIDEO)

Heder sa Ričardom Vagnerom, foto: Profimedia
Heder sa Ričardom Vagnerom, foto: Profimedia

Verovatno pod pritiskom svega, 2008. godine policija je uhapsila glumicu jer je vozila pod uticajem opijata, da bi se na kraju ispostavilo da je reč bila o tabletama za lečenje depresije i anksioznosti.

Heder sa ćerkom Avom, foto: AP
Heder sa ćerkom Avom, foto: AP

Te iste godine, samo nekoliko meseci ranije, policija je primila poziv od anonimne osobe koja je tvrdila da je glumica pokušala da počini samoubistvo. Hitne službe su tada intervenisale, a njen portparol je poziv okarakterisao kao lažan. Ali iste te godine glumica se prijavila u kliniku za lečenje anksioznosti i depresije u Arizoni, a tu informaciju njen agent je tada potvrdio. Na lečenju je provela mesec dana.

Skandalozna prošlost Esmeralde: Ovu prljavu tajnu slavne glumice niste znali! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glavna tema svih medija bila je i 2012. godine nakon što je završila u bolnici zbog konzumacije alkohola i tableta, međutim nakon lekarske intervencije ustanovljeno je da je van životne opasnosti. Poslednje uloge koje je imala bile su u seriji "Hot in Cleveland" i "Franklin & Bash" 2013. godine i u filmu "Mrak film 5".

Uprkos svim nevoljama, Heder i danas pažnju pleni svojim mladalačkim izgledom, a kako strani mediji pišu, za to su zaslužne brojne plastične operacije.

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs