Čudo prirode

Kako vreme prolazi ona sve mlađa: Fotografije dokazale da manekenka (62) ne stari! (FOTO)

Bezvremenska lepotica, što je takođe jedan od najčešćih epiteta kojim je opisuju, udavala se četiri puta i majka je troje dece
Star look
17:38h
Kako vreme prolazi ona sve mlađa: Fotografije dokazale da manekenka (62) ne stari! (FOTO)
Foto: AP

Bivša manekenka Kristi Brinkli, koja je zbog svog izgleda u zrelim godinama postala svojevrsni fenomen, proslavila je 62. rođendan.

Već godinama svi se čude mladolikom izgledu Brinkli, dok ona sama ne priznaje nikakve hirurške intervencije na svom izgledu, već govori kako sve duguje genima, zdravoj ishrani, vežbanju i "neinvazivnim zahvatima". Ipak, neki estetski hirurzi kažu kako je bivši model remek delo plastične hirurgije – upravo zato što izgleda tako prirodno.

Trik sa odećom je podmladio 20 godina: Gde Kristi (62) dođe, sve se zaustavlja! (FOTO)

Kristi, koja se proslavila krajem 70-ih godina prošlog veka kao model u bikiniju na naslovnicama Sports Illustrated magazina, često je proglašavana jednom od najlepših žena svih vremena.

Tokom karijere krasila je više od 500 naslovnica raznih modnih i lajfstajl magazina, a osim manekenstvom, bavila se i glumom, te je poznata i kao aktivistkinja za ljudska i prava životnja.

Bezvremenska lepotica, što je takođe jedan od najčešćih epiteta kojim ju opisuju, udavala se četiri puta i majka je troje dece.

Povodom njenog 62. rođendana njena najmlađa kćerka Sailor napisala joj je emotivnu poruku koju je obajvila na društvenim mrežama.

Ova žena ima 62 godine, a zavide joj mnogo mlađe: Pogledajte fotografije! (FOTO)

"Srećan rođendan najlepšoj ženi koju poznajem. Ti si moja snaga, inspiracija i najveća podrška. Nema reči kojima bih opisala ljubav koju osećam prema tebi" – stoji, između ostalog, u javnoj rođendanskoj čestitci koju je 17-godišnjakinja uputila majci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs