Nekad i sad

Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)! (FOTO)

Za čuveni Plejboj slikala se 1996. godine, a za laskavu titulu "najbolje devojke sa duplerice svih vremena" izglasali su je 2006. godine čitaoci jednog britanskog tabloida
Star look
02:46h Autor:
Osamdesetih su muškarci ludeli za njom: Ovako danas izgleda slavna pevačica (50)! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Darkbust88

Samanta Foks, čuvena engleska pevačica i bivši model, sutra puni 50 godina, ali to ne bi moglo da se kaže na osnovu njenog izgleda, s obzirom da je mladolikost i dalje krasi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada je sa 16 godina započela svoju karijeru foto modela, momentalno se vinula u zvezde, a onda je postala i pin ap devojka.

Spojene obrve i minival: Katastrofalan izgled Salme Hajek na početku karijere! (VIDEO)

Za čuveni Plejboj slikala se 1996. godine, a za laskavu titulu "najbolje devojke sa duplerice svih vremena" izglasali su je 2006. godine čitaoci jednog britanskog tabloida.

Mnogima je ipak najpoznatija po spotu "Touch Me" koji je bio svetski hit. Od tada je prodala preko 30 miliona albuma, a njena tri singla su se nalazila na listi 10 najslušanijih pesama u SAD i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Godine 1995. je pokušala da obnovi svoju muzičku karijeru učestvujući na nacionalnom izboru predstavnika za "Pesmu Evrovizije", ali je njena pesma zauzela četvrto mesto.

Nekada seks bomba, sada izgleda ovako: Da li je se sećate? (FOTO)

Samanta se takođe pojavila u nekoliko filmova i rijaliti TV emisija, a povremeno je radila i kao voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs