Nije očekivala da će opet biti sama

Najnesrećnija glumica u Holivudu nakon razvoda: Tužna je i razočarana, ali i dalje veruje u ljubav! (FOTO)

Izvori bliski Dženifer Aniston otkrili su kako se glumica oseća jer nije uspeo njen brak s glumcem Džastinom Teroom, s kojim je na Dan zaljubljenih donela konačnu odluku o razvodu

Ljubav i zavođenje
20:31h Autor:
Najnesrećnija glumica u Holivudu nakon razvoda: Tužna je i razočarana, ali i dalje veruje u ljubav! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošle nedelje 49-godišnja glumica Dženifer Aniston i 46-godišnji glumac Džastin Tero objavili su da raskidaju nakon sedam zajedničkih godina, od čega su dve i po proveli u braku. Par se našao za Dan zaljubljenih i doneo konačnu odluku.

Što se tiče budućnosti, izvori bliski Dženifer tvrde da nije ljubiteljka odlazaka na sastanke, niti da je ikad bila.

Dženifer Aniston ne želi više da bude sa njim: Prsten od pola miliona će ipak zadržati!

foto: Profimedia

"Sastanci su joj uvek bili čudni i neprijatni", rekao je prijatelj glumice za People i dodao da Aniston mrzi pažnju za koju je svesna da će dobiti sada nakon razvoda od Džastina.

"Ipak, čvrsto veruje u ljubav", poručio je prijatelj Dženifer Aniston.

Objasnio je i da se glumački par rastao zbog različitih životnih stilova, a da ih je snažna hemija pre sedam godina međusobno privukla. Rano u vezi oboje su hteli da zasnuju porodicu, ali nisu uspeli da ostvare namere. Dženifer, koja već dugo vremena najradije boravi u Los Anđelesu, je bilo teško da se prilagodi životu koji je Džastin gradio pretežno u Njujorku. Njemu, pak, nije odgovarao njen luksuzni životni stil u LA-u.

Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)

foto: Profimedia

"Nisu mogli da pronađu rešenje koje bi ih oboje usrećilo i veza je postala iscrpljujuća i frustrirajuća", rekao je izvor za People.

Uprkos tome što su mnogo vremena provodili razdvojeni, brak su pokušali da spasu. Nekoliko meseci su išli i na terapiju za parove. Džastin je odustao pre Dženifer koja je tek nedavno prijateljima rekla da je između nje i dosadašnjeg supruga gotovo.

Prema izvoru, uprkos razvodu glumica se čini dobro.

"Ima predivan život koji voli i veoma je zahvalna na njemu. Ona bi bila prva koja bi za sebe rekla da je zaista srećnica."

Dženifer Aniston otvorila vrata svog raskošnog doma: Dekorisanje hrani moju dušu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs