obavezno pročitajte

Pamela Anderson otkrila najluđe iskustvo u Hefnerovoj vili: Ne želim da mi ni žene ni muškarci diktiraju kako ću se ponašati! (FOTO)

Pamela Anderson u intervjuu za emisiju "Life Stories" britanskog voditelja Pirsa Morgana otkrila je neke do sada pomno čuvane tajne o svom seksualnom životu i ljubavnim interesima koji su je vodili proteklih godina

Vip priča
21:55h Autor:
Pamela Anderson otkrila najluđe iskustvo u Hefnerovoj vili: Ne želim da mi ni žene ni muškarci diktiraju kako ću se ponašati! (FOTO)
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

Bivša zvezda "Baywatcha", sada 50-godišnjakinja, progovorila je i o najluđem iskustvu koje je doživela u Hju Hefnerovoj vili.

Jedna od najpoznatijih Plejbojevih zečica ispričala je kako je, kada je došla u vilu, mislila da će gledati Hefnera "na delu" sa sedam drugih devojaka, ali uskoro joj je postalo jasno da su one trebale da gledaju nju kako ima odnos sa osnivačem Plejboja.

- Svi su bili goli i sve devojke su se popele stepenicama na sprat. Pratila sam ih. Razmišljala sam šta će se na spratu dogoditi. Sedam devojaka odednom sa Hefom. Stala sam na kraj kreveta i gledala u njih, a onda sam shvatila da one sve gledaju u mene. Pomislila sam, "Ovo nije film. Moram da odem odavde."

Pamela Anderson kakvu do sad nismo videli: Na pragu pedesete potpuno promenila izgled! (FOTO)

foto: Profimedia

Pamela je u intervjuu komentarisala seksualno zlostavljanje u Holivudu i rekla da ne želi da se sada "svi muškarci osećaju kao da ne mogu da naprave prvi korak".

Prethodno je podigla prašinu i suočila se sa brojnim kritikama kada je izjavila da "svi znaju u šta se upuštaju ukoliko idu sami u sobu s određenim imenima u Holivudu".

- Podržavam žene i saosećam sa onima koje su seksualno iskorišćene ako su to izričito odbile, ali saosećam i sa muškarcima. Imam dva sina i uvek sam zabrinuta da bi žene mogle lažno da ih optuže i tako im unište živote. Ne želim da mi ni žene ni muškarci diktiraju kako ću se ponašati kao žena - rekla je pa dodala:

- Preferiram muškarce koji su strastveni, agresivni i koji kada odluče da naprave prvi korak priđu, i ne želim da se osećaju kao da to ne mogu da učine. Ali očigledno postoje i oni koji pređu svaku granicu.

Konačno se okanila jake šminke: Pamela Anderson (49) opčinila prirodnom lepotom! (FOTO)

foto: Profimedia

U intervjuu se osvrnula i na svoj brak sa Tomi Lijem koji je 1998. godine osuđen na šest meseci zatvora jer ju je tukao dok je ona držala u naručju njihovog malenog sina.

- Postalo je jako ružno. Nisam već dugo razmišljala o tome ali da, bilo je loše - rekla je.

Anderson, koja tvrdi da je biti vegan dobro za seksualni život, kaže da više nikada ne želi da vidi njihov seks snimak.

Pamela Anderson pobedila opaku bolest: Vest proslavila seksi fotografijom! (FOTO)

U intervjuu je upitana i o vezi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Kada je voditelj počeo s pitanjem: "Jeste li ti i Putin ikad..." - ona ga je prekinula i rekla: "Ne, ali hteo je da dođem na njegovu inauguraciju i uručim mu cveće... Nisam na to pristala. Ali očigledno je da smo se našli na nekim istim mestima u isto vreme.

Glumica je u intervjuu komentarisala i kako su devojke vrlo stroge prema sebi.

- Najseksi stvar je samopouzdanje... Kada znate šta radite sa svojim životom, sa svojim telom, tada ste mnogo privlačniji - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs