Modna Ikona

Ležerna izdanja princeze Dajane koja obožavamo: Od damskih bluza i tufni do neočekivanih krojeva i dezena! (FOTO)

Nikada nećemo zaboraviti njenu venčanicu koju je radio dizajner Dejvid Emanuel, ali ni njen šarm, lepotu i neponovljivi osećaj za modu. Ipak, Lejdi Dajana je i van formalnih događaja briljirala u stilu, zato se sada osvrćemo na njna off-duty izdanja koja su svojevrsna lekcija za sve!

Moda 27.05.2018. - 18:36h Autor: elle.rs
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Ona je bila i jeste modna ikona koja inspiriše milione ljudi širom sveta. Njena ličnost, dela, humanitarni rad, kao i snaga da napusti kraljevski život, učinili su je jednom od najhrabrijih žena koje smo videli u 20. veku koja bi danas imala 56. godina da nije nastradala u strašnoj saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine, piše Elle.rs.

 

Ako napravimo najbrže lejdi Di modne skice videćemo da se njen stil razvijao od elegantnih, damskih bluza i tufni do elegantne i sofisticirane dame koju su svi obožavali. Što se tiče njenih nezvaničnih kombinacija, one su bile bliske nama - "običnim" ljudima i bazirale su se na ležernijim krojevima, namenjenim za višečasovna putovanja, koje je Dajana nadogradila često smešnim ski grejačima za uši ili svilenim ešarpama...

 

U nastavku pogledajte najipresivnija ležerna izdanja omiljene nam Lejdi Dajane.

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

 

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs