Ne daju joj mira ni na onom svetu

Kraljevska porodica premešta grob princeze Dajane: Ovde će da donosi veću zaradu!

Turisti i domaće stanovništvo za dve decenije nisu "navalili" da posete ostrvo, pa nije ostvarena gotovo nikakva zarada. Zato kraljevska porodica smatra da je bolje da Dajanin grob premeste u centar Londona, tvrde izvori iz Bakingemske palate
Celebrities 16.08.2017. - 17:02h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Princeza Dajana je sahranjena na ostrvu usred imanja njenog oca kako bi porodica sačuvala privatnost, ali i kako bi princezini obožavaoci platili posetu grobnici obožavane Dajane.

 

Na dvadesetu godišnjicu smrti princeze od Velsa sve su glasnija šuškanja kako će se njen sanduk preseliti u London, kako bi "narodna" princeza bila što bliže narodu.

 

"Turisti i domaće stanovništvo za dve decenije nisu "navalili" da posete ostrvo, pa nije ostvarena gotovo nikakva zarada. Zato kraljevska porodica smatra da je bolje da Dajanin grob premeste u centar Londona", tvrde izvori iz Bakingemske palate.

 

Sa mnom spavaš noću, a danju zavodiš Dajanu: Žena koja nije podnosila princezu! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dajanini sinovi, prinčevi Vilijam (35) i Hari (32), retko su viđeni u poseti majčinom grobu što je godinama podsticalo glasine da je Dajana zapravo sahranjena na tajnom mestu.

 

Ni 20 godina nakon Dajanine tragične pogibije u pariskom tunelu interes i ljubav prema princezi ne jenjavaju. To su dodatno rasplamsali novi dokumentarac i nikada pre objavljeni intervju s Dajanom. To, navodno, posebno nervira kraljicu Elizabetu, koja je nekadašnju snaju uvek videla kao trn u oku. Nesrećna je i supruga princa Čarlsa Kamila, vojvotkinja od Kornvola, žena s kojom je Čarls od početka varao Dajanu.

 

"Kamila ne može da shvati da je Dajana i dalje obožavana, a sad će dolaziti da joj ispoštuju grob usred Londona", kažu zaposleni u palati.

 

Strava na grobu princeze Dajane: 4 puta pokušali da ukradu njeno telo! (FOTO)

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...