Selfiji uvek dolaze u obzir

Zašto Kejt Midlton nikada ne daje autograme: Strogo pravilo koje niko u porodici ne sme da prekrši!

Strani mediji raspisali su se o razlogu nedavanja autograma od strane članova kraljevske porodice, a on deluje sasvim logično
Celebrities 16.08.2017. - 12:33h Autor: gloria.hr
Foto: AP / Michael Sohn

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam su jedan od najomiljenijih slavnih parova, pogotovo među svojim narodom. Ljudi ih vole zbog njihove jednostavnosti, srdačnosti i pristupačnosti, ali baš nikad nikome nisu dali autogram. Nedavno je neko postavio to pitanje, pa su se strani mediji raspisali o razlogu koji nam deluje sasvim logično.

 

Ovako je Kejt živela pre udaje: Služila kafu, pomagala nesrećnima, imala dve velike ljubavi! (FOTO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zagrljaji i selfiji s razdraganim obožavaocima su deo svakodnevice vojvotkinje od Kembridža, ali ono što nikada nećete videti je da lepa Vilijamova supruga potpisuje autograme u razdraganoj gomili. Ili, bilo gde drugde.

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Naime, jedno od bezbroj pravila britanske kraljevske porodice, a koje se odnosi i na princa Harija, princa Vilijama, kraljicu Elizabetu, princa Čarlsa i zapravo sve članove porodice je stroga zabrana davanja autograma.

 

Razlog je vrlo jasan i logičan – postoji opravdana sumnja od pokušaja falsifikovanja potpisa članova kraljevske porodice i tom se riziku jednostavno ne žele da se izlažu.

 

Jedna stvar bez koje kraljevska porodica nigde ne ide: Morbidno pravilo uvela kraljica Elizabeta!

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zato, ako ikada dođete u susret sa Kejt, nemojte ni pokušavati da zatražite autogram. Ali nasmešeni selfi bi mogao da vam "upali".

 

Ni Elizabeta im ništa ne sme: 13 najstrožijih pravila britanske kraljevske porodice! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs