Ništa im nije sveto

Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)

Na njima Dajana iznosi detalje o seksualnom životu, kao i to da su ona i Čarls imali seksualni odnos jednom u tri nedelje, a bili su u vlasništvu njenog saradnika koji ih je ustupio jednoj televizijskoj stanici
Celebrities
21:06h Autor:
Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Porodica i prijatelji princeze Dajane vrše veliki pritisak na televizijsku kuću Channel 4 da odustane od emitovanja novog dokumentarca koji razotkriva intimni odnos princeze i njen seksualni život sa princom Čarlsom.

Dokumentarni film koji donosi nove detalje o burnom životu princeze Dajane trebalo bi da bude emitovan povodom 20. godišnjice njene smrti koja se obeležava 31. avgusta. Između ostalog, u dokumentarcu će biti i snimci koje je napravio njen savetnik za komunikaciju Piter Setlen, a koje javnost do sada nikada nije imala prilike ni da vidi ni da čuje.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

<\/div>

Na njima Dajana iznosi detalje o seksualnom životu i govori kako joj je suprug rekao da je njegovo pravo da ima ljubavnicu i da ne želi da bude jedini princ od Velsa koji nikad nije imao ljubavnicu.

Rekla je i da su ona i Čarls imali seksualni odnos jednom u tri nedelje, ali da je i to potpuno prestalo nakon što je rođen princ Hari 1984. godine. Princeza je priznala da je utehu pronašla sa svojim telohraniteljem Barijem Manakeom, koji je bio oženjen, ali u kojeg se jako zaljubila. Nakon što je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1987. godine, opisala ga je kao "najveću ljubav svoga života".

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Kada je morala da se suoči s činjenicom da je njen suprug u vezi s Kamilom Parker-Bouls, savet je odlučila da potraži i kod same kraljice Elizabete.

"Upitala sam je: 'Šta da radim?' Ona mi je odgovorila: 'Čarls je beznadan slučaj.' Eto, to je bila njena pomoć", rekla je Dajana.

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

<\/div>

Piter Setlen je pomagao princezi oko javnih nastupa od 1992. do 1993. godine. Snimke je predao Channelu 4, svestan da će duboko uznemiriti njenu porodicu, pogotovo prinčeve Vilijama i Harija. Kraljevska porodica navodno je užasnuta mogućnošću da snimci budu objavljena u britanskoj javnosti, iako su objavljeni u Americi pre 13 godina. Dajanin brat grof Čarls Spenser takođe ih je zamolio da ne puštaju snimke u etar.

S kanala Channel 4 poručili su da su pomno pregledali materijale i sve aspekte koje njihovo objavljivanje donosi, ali smatraju da je reč o jedinstvenom portretu princeze Dajane koja je želela da bude glas javnosti, ali i da ispriča svoju priču, što je kulminiralo njenim poznatim intervjuom za Panoramu kada je progovorila o Čarlsu i Kamili, piše Independent.

Šokantan intervju lejdi Dajane, predosećala šta joj se sprema: Nikada neću biti kraljica! (VIDEO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs