Zavidela joj na ljubavi

Sa mnom spavaš noću, a danju zavodiš Dajanu: Žena koja nije podnosila princezu! (FOTO)

Doveo si me u Sen Trope da čamim na jahti dok ti zavodiš Dajanu danju, a sa mnom spavaš noću. Napustio si me na jahti. Zašto to radiš, besnela je bivša devojka Dodija Fajeda
Vip priča
21:10h Autor:
Sa mnom spavaš noću, a danju zavodiš Dajanu: Žena koja nije podnosila princezu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza Dajana je samo htela da bude srećna u životu, ali nije uvek imala najbolji odabir načina za postizanje sreće.

Pomalo je ironično da je Dajana, oduvek toliko žudeći za samostalnošću, toliko često dopuštala drugim ljudima da joj kontrolišu život. Bilo da je reč o Čarlsu i kraljevskoj porodici, bilo da je reč o kontroverznom preduzetniku Muhamedu al-Fajedu. A upravo je stariji al-Fajed bio glavni i odgovorni za kratku ljubavnu vezu između Dajane i Dodija Fajeda. Muhamed je tada bio vlasnik robne kuće Harrods i bio je basnoslovno bogat, a svi koji su ikad pisali o njemu će reći da je bio beskrupulozni penjač po društvenoj hijerarhiji. Zbog toga, kad je pozvao Dajanu u svoju vilu na mediteranskoj obali Francuske, samo Dajana nije znala šta joj se sprema.

Tužno odrastanje princeze Dajane: Žena koja nikada nije osetila iskrenu ljubav! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dok je princeza, tada u srećnoj vezi s pakistanskim hirurgom Haznetom Kanom, uživala u suncu i moru, Muhamed je pozvao svog sina, takođe tada u vezi, na druženje s princezom. Dogovoreni sastanak je bio toliko neočekivan da je Dodi greškom pozvao svoju tadašnju devojku američku manekenku Keli Fišer. Dodi je Keli smestio na jednu drugu porodičnu jahtu, ali to se njoj nije nimalo svidelo. U jednom telefonskom razgovoru mu je sve skresala: "Doveo si me u Sen Trope da čamim na jahti dok ti zavodiš Dajanu danju, a sa mnom spavaš noću. Napustio si me na jahti. Zašto to radiš?"

Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dajana nije imala pojma šta se događa i jednostavno je uživala u druženju s velikom i skladnom porodicom Fajed.

"Ona je samo htela da bude deo porodice koja je sve radila zajedno", pričala je za Daily Mail bliska princezina prijateljica.

<\/div>

A čini se da se između Dodija i Dajane zaista i rasplamsala prava ljubav. Kako se prisetio jedan od bivših radnika Harrods-a:

"Pozvali su me u Muhamedovu kancelariju gde je stajao i Dodi cerekajući se kao dečak. Muhamed mi kaže da Dodi ima nešto da saopšti kad ovaj kao iz topa: 'Princeza i ja smo zajedno. Nikad više neću imati drugu devojku.' "

Naravno, nije sve bilo tako idilično i, kako je to otkrio batler Pol Barel, Dajanina majka Frensis Šend Kajd, rekla joj je da je kurva zbog veze s Dodijem. Bio je to poslednji razgovor Frensis i Dajane. Sledećih nekoliko meseci bilo je očigledno da se ponašaju kao tinejdžeri, a šefica osoblja Dodijeve jahte Debi Gribl prisetila se da su na početku zajedničkog krstarenja redovno spavali odvojeno, ali kako su sve više vremena provodili zajedno postajalo je očigledno da žele da budu što bliže jedno drugome. Danju bi se sunčali i plivali, uživali u društvu, uživali u svemu.

Najveće kajanje sinova princeze Dajane: Taj razgovor nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U tom užitku dočekali su i prvu godišnjicu poništenja braka Dajane i Čarlsa. Bilo je to 28. avgusta dok su Dodi i Dajana odlazili sa Sardinije. Samo tri dana kasnije će njih dvoje poginuti u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu Pont de L'Alma. Službeni uzrok smrti je neoprezna vožnja Henrija Pola, a svemu su doprineli paparaci koji su progonili nesrećnu princezu i njenog dečka Dodija Fajeda pariskim ulicama. Vozač limuzine Pol bio je pijan, imao je čak pet puta više alkohola u krvi nego što je dopušteno, a istraga je zaključila da bi Dajana i Fajed preživeli nesreću da su bili vezani.

Zaista nesrećni splet okolnosti na kraju je odneo tri života, ali je doneo i mnoštvo teorija zavera. Kako napominje Daily Beast, sama kraljica je, onako usput, dobacila da je Dajani neko podmazao kočnice. Tokom istrage je objavljeno i Dajanino pismo poslato batleru Polu Barelu krajem 1993. godine, nekih desetak meseci nakon objave razlaza Dajane i Čarlsa.

"Evo sedim za stolom u oktobru i samo želim da imam nekoga da me zagrli i ohrabri me, pa da mogu da ostanem snažna i uzdignute glave. Ova faza mog života je najopasnija zato što moj suprug planira saobraćajnu nesreću. Kvar na kočnicama bi osigurao ozbiljnu povredu glave i time bi imao odrešene ruke da oženi Tigi. Kamila mu je samo izgovor za sve. Taj čovek nas sve samo iskorišćava".

Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života: Svetski mediji bruje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dodijev otac Muhamed tvrdio je da iza ubistva stoji princ Filip koji je naredio tajnoj službi MI6 ubistvo Dajane i Dodija kako se par ne bi venčao i na kraju imao dete muslimana. Tokom istrage je Lucija Fleča de Lima, supruga nekadašnjeg brazilskog ambasadora u Velikoj Britaniji izrazila popriličnu dozu skepse i nije baš previše verovala u priču o Dajaninom strahu za vlastiti život.

"I dalje ne verujem. Pol Barel je sposoban da savršeno dobro oponaša Dajanin rukopis. Ne verujem da je živela u strahu za svoj život, a posebno da bi joj pretnja bio Čarls, budući kralj vaše države", ispričala je ona tokom ispitivanja.

Privatne istrage upozoravale su na brojne nelogičnosti tokom spašavanja Dajane nakon saobraćajne nesreće, pa je tako novinar Džon Konvej otkrio transkript poziva doktora Žan-Marka Martina, lekara hitne pomoći koji je došao na mesto nesreće, gde doktor tvrdi da su dve osobe teško povređene i da nije bilo povreda toraksa. Upravo je teška povreda toraksa bila pogubna za Dajanu nekoliko sati kasnije.

Princ Vilijam o majci Dajani: Tužan sam jer je moja deca nikada neće upoznati! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Druga neobična činjenica je to što je hitnoj trebalo čitavih 17 minuta da iziđu ne teren od upućivanja prvog poziva. Trebalo je još sat vremena da izvuku Dajanu iz olupine automobila što samo po sebi nije neobično, ali tokom prebacivanja u bolnicu su se kola hitne pomoći zaustavila na nekoliko minuta što je mnogima bilo izuzetno sumnjivo. Martina su čak i policajci pitali ima li bilo kakve istine u tvrdnjama da je namerno kasnio s odlaskom u bolnicu.

"Morali smo da saznamo zašto joj je naglo pao krvni pritisak. Bojali smo se da će joj se srce zaustaviti i jako je teško oživljavati pacijenta u takvim uslovima dok se kola hitne pomoći kreću", odgovorio je doktor. Konvej je rekao i da mu je bilo neobično što su za Pola rekli da je imao pet puta više alkohola u krvi nego što je dopušteno francuskim zakonima i da se Pol ponašao savršeno normalno na svim snimcima sigurnosnih kamera.

"Vidite ga kako prolazi kroz vrata, vidite kako veže pertle na cipelama. Da je imao pet puta više alkohola, smrdeo bi na alkohol i nema šanse da bi neko seo u auto s njim", priča Konvej za Daily Beast.

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs