Životni preokret

Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života: Svetski mediji bruje! (FOTO)

Sada je mnogo srećniji kada u javnosti može da bude ono što je. Pronašao je sreću i jako je siguran u sebe i svoju vezu, rekao je njegov prijatelj
Vip priča
21:02h Autor:
Batler princeze Dajane otkrio tajnu koju je čuvao celog života: Svetski mediji bruje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pol Barel (57) koji je javnosti poznat kao bivši batler i bliski prijatelj princeze Dajane, venčaće se sa svojim partnerom Grejemom Kuperom (58) u aprilu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za momačko veče, Pol i Grejem svoje prijatelje vode u gej klub, a svadba će biti na gostima još nepoznatoj lokaciji.

Venčanje će, otkriva prijatelj, biti sa temom cirkusa. Konobari će biti obučeni u kostime klovnova, a par je pozvao samo najužu porodicu i bliske prijatelje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Barel je objavom venčanja prvi put u životu priznao da je homoseksualac. Pre samo šest meseci, razveo se od supruge Marion nakon 32 godine braka. S njom ima dvojicu sinova, Nika i Aleksa, kojima je tek nedavno otkrio istinu.

"Sada je mnogo srećniji kada u javnosti može da bude ono što je. Pronašao je sreću i jako je siguran u sebe i svoju vezu", kazao je Barelov prijatelj.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Iako se godinama šuškalo da Pol više voli muškarce, on je to više puta demantovao. Jedina osoba kojoj je Barel rekao istinu o svojoj seksualnosti bila je Dajana, koja se i njemu svakodnevno poveravala i smatrala ga svojom "stenom".

"Rekao joj je istinu kada nije mogao da kaže ni svojoj porodici, bili su toliko bliski", rekao je izvor blizak Polu za The Sun.

Bivši princezin batler tokom godina je zaradio milione otkrivanjem tajni kraljevske porodice. Objavljivao je knjige, davao intervjue i učestvovao u rijaliti šou 2004. godine.

Barel je 2001. uhapšen zbog sumnje da je iz Dajaninog stana u Kensingtonskoj palati ukrao više od 300 vrednih i ličnih princezinih predmeta. Policija je nakon pretresa njegovog doma u Češiru pronašla i stvari koji pripadaju prinčevima Vilijamu i Čarlsu.

Ali kraljica Elizabeta je stala u Polovu odbranu i rekla je da joj je Dajanin batler priznao da je "odneo neke Dajanine stvari u svoj stan na čuvanje". Pol je zbog toga bio oslobođen svih optužbi.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs